Rumour has it: Harry en Meghan willen in gesprek met Netflix over nieuwe film

Naar verluidt wil Meghan graag dat de film er komt.

Als we verschillende geruchten mogen geloven, lijkt het erop dat Harry en Meghan het wel zien zitten om een feature-length film te schieten over hun leven in de koninklijke familie. De ideeën zouden zelfs al zó ver zijn dat het stel graag in gesprek wil met Netflix. 

Nóg meer details

Als we de geruchten mogen geloven, willen Meghan en Harry de details delen over hun leven in de koninklijke familie. En hoewel ze al een aantal details benoemden in hun docu-serie Harry & Meghan en in het boek Spare van prins Harry, zijn er naar verluidt nog veel meer details om te delen.

“Er zijn veel details uit hun verhaal die volgens hen nog ontbreken na de documentaire Harry & Meghan en Harry’s boek Spare“, aldus een insider tegen tijdschrift Closer.

Prins Andrew

En hoewel de meesten er waarschijnlijk niet raar van op kijken dat het stel wéér iets zoekt om hun verhaal te delen, valt het wel op dat deze aankondiging niet heel lang na de bevestiging van een aankomende Netflix-film over het controversiële interview van prins Andrew, naar buiten is gekomen.

Volgens de insider wachten Harry en Meghan eerst af hoe de film ontvangen wordt door het publiek, voordat zij zelf beginnen aan hun film.

Rechten

Maar wie van de twee heeft dit keer geïnitieerd dat hun verhaal verfilmd moet worden? Daar is de insider ook erg duidelijk in. “Meghan dringt er echt op aan dat het gebeurt, terwijl Harry voorzichtiger wil zijn. Maar, ze overwegen het idee. Hun team praat al over het geld dat ze zouden willen voor de rechten op hun verhaal.” We shall see

Bron: Woman and Home | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws