Zien: vakantiegangers spotten royals in Economy Class

Ze zijn ook zo lekker gewoon gebleven.

Het zou je maar gebeuren: je staat op het punt om vanuit Zuid-Frankrijk terug naar huis te vliegen, en aan boord tref je opeens een stel koninklijke neuzen in de Economy Class. Dit is dus exact wat enkele Britten overkwam op hun vlucht vanuit Nice naar Heathrow, afgelopen maandag.

Zuid-Frankrijk

De afgelopen dagen was het aan de Zuid-Franse kust een komen en gaan van royalty, celebrities, de ton en de jetset. Tja: met het paleis in Monte-Carlo om de hoek, het filmfestival van Cannes én de Grand Prix van Monaco was er de afgelopen weken genoeg te doen.

En hoewel we dan misschien verwachten dat de gemiddelde royal of superster met een eigen privévlucht (of toch in elk geval een luxe Business Class-ticket) op hun retour gaan, blijkt dat niet voor álle bekenden te gelden.

Selfie

Zo meldt Brits tabloidkrantje The Sun dat passagiers afgelopen maandag niemand minder dan de dochter en schoonzoon van de Princess Royal aantroffen in de Economy Class. Enkele stiekeme fotografen wisten bij de gate en aan boord wat kiekjes te schieten van de populaire leden van de royal family. Die bekijk je hier.

Eén dappere medepassagier meldde zelfs aan de krant dat hij Mike had aangesproken voor een gezamenlijk kiekje – waar Zara’s man vrolijk mee akkoord ging. Ook omschreef hij het stel als ‘lovely‘. Verder was het business as usual aan boord, weet hij te melden. “We stonden er versteld van dat zij in de Economy Class zaten”, meldt de 36-jarige passagier aan het blad. “Iedereen liet ze hun eigen ding doen; ik heb even gepraat met Mike. Hij was heel vriendelijk en een beetje moe – waarschijnlijk door een afterparty van de F1.”

Feestbeest

Of die vermoeidheid door een afterparty, een preparty, of een party in het algemeen kwam – dat durven we niet te zeggen. Via Instagram konden we in elk geval zien dat Mike en Zara het hartstikke naar hun zin hebben gehad in Monaco, waarbij we onder andere een video zagen van hoe Zara zelf achter de draaitafel dook en zich een koninklijk feestbeest toonde.

Geen wonder dus, dat de twee even moesten bijkomen van hun drukke weekend bij de Grand Prix. Volgende keer misschien nog een extra nachtje in Monte Carlo of Nice boeken, of toch maar een luxe Business Class-ticket…

Bron: The Sun | Beeld: NL Beeld / PA Images

Laatste nieuws