‘Opschieten!’: kijkers spotten hilarisch gebaar van William bij royal wedding

'Chop chop, dear!'

We hebben al uitgebreid geschreven over de sprookjesachtige bruiloft van Jordaanse kroonprins Al Hussein en kersverse prinses Rajwa Al Saif. Natuurlijk waren alle ogen gericht op het prachtige bruidspaar, dat duidelijk zielsgelukkig met elkaar was. Maarre: oplettende kijkers van de livestream viel ook een ánder moment op…

Groot feest

Voor de bruiloft van kroonprins Al Hussein en zijn grote liefde, de Saoedische architecte Rajwa Al Saif, werd alles uit de kast getrokken. Couture, kroontjes, en natuurlijk een sprookjesachtige locatie waar royals uit alle windstreken hun opwachting maakten.

Maar goed: bij zo’n ceremonie is er niet héél veel tijd om te keuvelen met het bruidspaar. Als je dan toch aan de beurt bent om handjes te schudden en gelukswensen uit te spreken, dan neem je daar uitgebreid de gelegenheid voor, natuurlijk.

Opschieten

Dat moet ook prinses Kate gedacht hebben, die na afloop van de ceremonie lekker bleef plakken bij het bruidspaar. Ach, die andere prominenten in de rij kunnen nog wel even wachten, zal de prinses wellicht gedacht hebben.

Maar wat spotten royalty watchers bij het terugkijken van de feestelijke gebeurtenis? Manlief wordt toch een beetje rusteloos van het voortdurende gesprek van zijn vrouw. Op beelden is te zien hoe Wills weinig subtiel naar Kate gebaart dat er toch echt een einde gebreid moet worden aan haar gezellige geklets. ‘Chop chop!’, lijkt de kroonprins te stellen. Zo rond 1:36:24 vindt het moment plaats in de video hieronder:

Uiteindelijk rondt Kate haar gesprek met Rajwa al lopend af – de twee hadden het duidelijk gezellig met elkaar!

Tweede ronde

Overigens kregen de Waleses later op de dag nogmaals de gelegenheid om tóch even bij te kletsen met het kersverse bruidspaar. Na de kleine ceremonie volgde namelijk een groots feest waarbij royals in vol ornaat kwamen opdagen. Zo verruilde de prinses haar Elie Saab-kleedje voor een spectaculair glitterend Jenny Packham-exemplaar, dat zij combineerde met de Lover’s Knot Tiara.

Wederom werd hier een nette rij opgesteld voor alle aanwezigen om de bruid en bruidegom te groeten, maar of Kate ook hier zo uitgebreid de tijd nam om bij te kletsen, weten we niet. Beau Monde ziet overigens een simpele oplossing: kunnen de Jordaniërs en Waleses niet gewoon een WhatsApp-groep opstellen? Maakt het keuvelen wel zo makkelijk!

Bron: The Mirror | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws