Prinses Madeleine deelt romantische nieuwe kiekjes van bruiloft

De Zwoyal viert haar tienjarig jubileum met een serie prachtige foto's.

Gisteren was het exact tien jaar geleden dat prinses Madeleine en haar grote liefde Christopher O’Neill in het huwelijksbootje stapten. De twee zijn nog altijd heel gelukkig met elkaar, en de prinses vierde de bijzondere mijlpaal met een hele lading niet eerder geziene kiekjes van de grote dag.

Liefde op het tweede gezicht

Het had zo mooi moeten worden voor Madeleine, way back in 2010: ze was verloofd met de Zweedse advocaat Jonas Bergström, maar na maanden vol geruchten en verschillende claims over zijn ontrouw was de verloving definitief van tafel. Madeleine zou vervolgens met een gebroken hart uit Zweden naar New York gevlucht zijn, waar zij de in Engeland geboren zakenman Christopher O’Neill leerde kennen.

De twee vallen als een blok voor elkaar, en op 8 juni 2013 is het dan eindelijk zover: Chris en Maddy stappen in het huwelijksbootje in Stockholm.

Behind the scenes

Gisteren was het dus exact tien jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven, en dat moest gevierd worden! Via Instagram deelde Madeleine: “Een terugblik op enkele privémomenten die ik koester van onze bruiloft, vandaag tien jaar geleden.”

Op de foto’s zien we de prinses in vol ornaat op enkele dromerige portretfoto’s, maar krijgen we het echtpaar ook feestend op de dansvloer te zien aan het einde van de dag. Zo zien we de gemiddelde royal niet vaak!

Verhuizing

Inmiddels hebben de twee drie prachtige kinderen: prinses Leonore, prins Paul, en prinses Adrienne. Tot nu toe heeft het gezinnetje altijd in de U S of A gewoond, maar eind deze zomer zullen zij zich settelen in Zweden, zodat de kroost lekker in Zweden naar school kan.

Hopelijk gaan we de komende jaren dus nog veel meer romantische kiekjes zien van deze tak van de Zwoyals!

Laatste nieuws