Zien: Zwoyals poseren in klederdracht

Hoewel prinses Victoria en dochter Estelle zich uitdossen, lijken prins Daniel en Oscar de dans te ontspringen.

Hoewel de royals op de meeste gelegenheden in glamoureuze outfits verschijnen, is het koninklijke leven niet altíjd één en al glam. Dat bewijzen de Zwoyals maar weer, als ze zich op de Nationale feestdag in uiterst traditionele kledij tonen. 

Nationale feestdag

Het is vandaag de Nationale feestdag van Zweden, en dat is voor de Zwoyals reden genoeg om zich in een lekker traditioneel outfitje te hijsen – zo blijkt maar weer. Op Instagram deelt het Zweedse hof foto’s van het kroonprinselijk gezin in klederdracht. Kroonprins Daniel en vrouwlief Victoria dossen zich uit, maar ook kids prinses Estelle en prins Oscar zijn van de partij.

Koninklijke kroost

Dat ook de kroost van Daniel en Victoria ten tonele verschijnt is best bijzonder, omdat veel royals hun kinderen zoveel mogelijk uit beeld houden tot ze wat ouder zijn. De Oranje-prinsessen zien we slechts een paar keer per jaar, zo nu en dan duikt er een Windsor-kind op in een familiekiekje en ook onder de Zwoyals worden de kids grotendeels uit de spotlights gehouden. Want ja, je kind zo ‘normaal’ mogelijk opvoeden is nu eenmaal hip bij de royals.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Geen glinsterende prinsessenjurken en tiara’s deze keer, maar traditionele kostuums van katoen. Zowel prinses Victoria als dochter Estelle moeten eraan geloven, maar Daniel en Oscar lijken de dans te ontspringen. Zij verschijnen zoals gebruikelijk keurig in pak, terwijl Victoria op platte schoenen (!) en met een wit gevaarte op haar hoofd de foto siert. Tja, verschil moet er wezen bij de Zweedse royals – zeker als het om de verhouding man-vrouw gaat, toch Carl Gustaf?

Bron: Instagram @kungahuset | Beeld: NL Beeld, Instagram @kungahuset

Laatste nieuws