Cute: dit cadeau kreeg prinsje Archie voor zijn vierde verjaardag

Het cadeautje heeft de Sussexes 'veel plezier gebracht', schrijven zij.

Op 6 mei was het natuurlijk groot feest in London vanwege de kroning van Charles, maar aan de andere kant van de oceaan was er ook een klein koninklijk feestje. Toen mocht Archie Mountbatten-Windsor namelijk vier kaarsjes uitblazen. En daar kwam een bijzonder mooi cadeau bij kijken, blijkt nu!

Jarige job

Terwijl vaderlief in Engeland de kroning van opa Charles III bijwoonde, mocht kleine Archie thuis in Montecito zijn verjaardag vieren met moeder Meghan en zusje Lilibet aan zijn zijde. De kleine, die in 2019 het levenslicht zag, werd vier jaar oud. De Sussexes hebben de verjaardag verder under wraps gehouden, en we weten dan ook weinig van hoe zij de feestelijke dag luister bij hebben gezet.

Toch krijgen we nu via een lokaal bedrijf een kléin tipje van de sluier opgelicht.

Bedankje

Gisteren verscheen op Instagram namelijk een foto van een welgemeend bedankje van de Sussexes aan een lokale fietsenwinkel! Het bedrijf Mad Dogs & Englishmen, dat eveneens gevestigd is in Montecito, deelde een kiekje van de brief die gister op hun deurmat viel.

Zo worden eigenaren Martin en Jennifer namens de Duke en Duchess hartelijk bedankt voor hun attente cadeau aan prinsje Archie. “De fiets heeft veel plezier gebracht, en wordt erg gewaardeerd door de familie”, staat er onder meer in de brief.

Kroning

Hoewel Harry de zoon is van kersvers gekroonde koning Charles, mocht hij toch niet meelopen bij de processie na afloop van de ceremonie. Ook was Harry niet welkom op het balkon met de rest van de Windsors. De reden hiervoor was simpel: de Duke of Sussex is geen zogenaamde working royal meer.

Een geluk bij een ongeluk: al snel na de ceremonie werd Harry op weg terug naar het vliegveld gespot, vanuit waar hij zou terugvliegen naar Californië. Zo kon hij toch nog een paar uurtjes van Archies verjaardag meepakken.

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..