Sarah Ferguson onthult de ‘bijna tiara-fout’ van dochter Beatrice

'Ik denk dat de eerste kapper waar ze heen ging te veel Disneyfilms had gekeken...'

De podcast Tea Talks with the Duchess & Sarah van Sarah Ferguson en bestie Sarah Jane Thompson is nu al een kleine twee weken in de lucht. En dat de twee vriendinnen veel tea spillen, is één ding wat zeker is. Zo onthulde Fergie in de meest recente aflevering de ‘bijna tiara-fout’ van dochter Beatrice tijdens de bruiloft van kroonprins Hussein en prinses Rajwa van Jordanië. Oei!

Tiara-misser

Sarah onthulde het voorval in de meest recente aflevering van haar podcast. Zo vertelt de hertogin van York haar beste vriendin dat dochter Beatrice nog maar nét wegkwam met een tiara-misser tijdens de bruiloft.

“Ik denk dat je hebt gezien dat Beatrice en Edo (haar man, red.) naar Jordanië zijn gegaan voor de bruiloft”, stelt ze. Sarah Jane antwoordt hierop dat ze dat inderdaad had gezien. “Ik wilde je daarnaar vragen omdat er zoveel over de tiara werd gezegd. Ik móet het je vragen”, laat ze weten.

Recap

Een korte recap over de tiara van Beatrice: ze had ‘m geleend uit de juwelenkast van mama Fergie. Echter, is dit niet ‘zomaar’ een tiara. Fergie droeg dit blingbling hoofdaccessoire voor haar eigen bruiloft met prins Andrew. Daarnaast zit er ook nog een hele geschiedenis achter de tiara. Zo is-ie gekocht door wijlen koningin Elizabeth en wijlen prins Philip als een geschenk aan de hertogin van York.

Sarah Beatrice
Beeld: NL Beeld

Disneyprinses

Fergie had al verwacht dat haar vriendin erover zou beginnen, aangezien ze groot fan is van ‘glinsterende dingen’. “Ik denk dat de eerste kapper waar ze heen ging te veel Disneyfilms had gekeken…”, onthult de Duchess. “De tiara was helemaal voorop haar hoofd geplaatst.” Fergie kon hier echter wel om lachen. “Ik denk dat dat écht zo was. Een hele lieve kapster in Jordanië – heel lief, dat weet ik zeker. Maar ik denk dat ze te veel naar Disney prinsessen had gekeken.”

En ook Beatrice had dit – gelukkig – snel door. “Beatrice heeft het toen zelf gedaan en opnieuw geplaatst. Maar, ze zag er wel echt ongelofelijk mooi uit.” Iets wat Sarah Jane ook beaamde: “Oh, ze zag er geweldig uit.” Disney prinses of niet, Beatrice zag er inderdaad uit om door een ringetje te halen!

Bron: PureWow | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws