Wacht, wat? Naar verluidt hebben Wills en Kate eigen slaapkamers

De prins en prinses slapen kennelijk niet altijd lepeltje-lepeltje.

Hoewel er al een aanzienlijke tijd duidelijk was dat royals meestal elk apart een slaapkamer hebben, waren we stomverbaasd dat het royal-duo Kate en Wills naar verluidt óók eigen slaapkamers hebben. Maar waarom is dat eigenlijk? 

Aparte slaapkamers

Met de warme temperaturen die we de laatste dagen meemaken, is het niet gek dat je tijdens de hete nachten het liefst alleen slaapt. Echter, is dat voor de royals niet de enige reden dat ze af en toe apart van elkaar slapen. Want wat blijkt? Eigen slaapkamers is met name goed voor de gezondheid van de prinses van Wales.

Twintig minuten extra

Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen twintig (!) minuten meer slaap nodig hebben dan mannen. Ja, je leest het goed. Dit komt doordat vrouwen een complexer brein hebben dan mannen, waardoor deze meer tot rust moet komen. Grote kans dus dat Kate een langer schoonheidsslaapje nodig heeft dan Wills, en geef haar eens ongelijk met die drukke agenda!

Slaapproblemen

En dat de prinses al eerder openhartig is geweest over haar slaapproblemen, weten we maar al te goed. Zo sprak ze eerder al eens over hoe ze het beste omgaat met de stress die haar taken soms met zich meebrengen. Ook vertelde ze over de slaapproblemen die daar mee gepaard gingen.

Een eigen slaapkamer of niet, de prinses ziet er te allen tijde uit om door een ringetje te halen. Maar hey, als het toch dé manier is om er net zo uit te zien als Kate: geef ons maar een aparte slaapkamer!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws