Wedding Wales: William en Kate ook gespot in aanloop naar royal wedding

Verrassing!

Vandaag is het de grote dag van Jordaanse kroonprins Al Hussein en zijn grote liefde Rajwa Al Saif. De twee zullen namelijk in het huwelijksbootje stappen en dat gaat, zoals we van de Jordaanse royals gewend zijn, met een hoop sprookjesachtige glamour. Wie we daar ook gaan zien? Dat zijn William en Kate!

Gastenlijst

We weten dat de Britten niet vies zijn van een beetje overdaad bij hun royal evenementen, maar ook de Jordaniërs kunnen er wat van. Zo werden we een paar maanden geleden uitgebreid met teasers, fotos, en aftermovies up-to-date gehouden over de royal wedding van prinses Iman. En nu de bruiloft van de kroonprins staat te gebeuren, verwachten we natuurlijk een nog véél grootser evenement.

Zo is er in elk geval sprake van een indrukwekkende gastenlijst voor de feestelijkheden vandaag. Uit alle windstreken komen royals langs in Jordanië. Van de Belgische koning en kroonprinses Elisabeth, tot het Zweedse kroonprinselijk paar. Natuurlijk zijn vanuit Nederland Willem-Alexander en Máxima van de partij, en mag ook Amalia met haar ouders mee naar de feestelijke gebeurtenis.

Bijzondere band

Vanuit Buckingham Palace bleef het echter lange tijd stil. In de Court Circular werd geen vermelding gemaakt van enige royal aanwezigheid bij de Jordaanse bruiloft. De verrassing was dan ook groot, toen William en Kate opeens opdoken in hoofdstad Amman deze ochtend.

Het kroonprinselijk paar heeft een bijzondere band met Jordanië. Zo heeft een piepjonge Catherine enkele jaren in Amman gewoond, toen haar vader werkte voor luchtvaartmaatschappij British Airways.

De royal wedding is één van de eerste grote internationale evenementen waar Wills en Kate bij zullen zijn. Nu nog hopen dat er óók bij de gasten een beetje glamour vanaf kan bij de feestelijkheden!

Bron: Hello! Magazine, ET bil Arabi | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws