Koningin Rania deelt emotioneel moment met aanstaand schoondochter

De ene royal wedding is nog nauwelijks afgelopen, of de volgende staat alweer op het programma in Jordanië! Op 1 juni vindt namelijk de grote dag plaats voor kroonprins Al Hussein bin Abdullah II en zijn grote liefde, architecte Rajwa Al Saif. Trotse schoonmoeder Rania deelt een stel prachtige kiekjes van de voorbereidingen op het grootse evenement.

Familiemens

Ze mag dan koningin van Jordanië zijn, maar wie Rania opzoekt op Instagram, ziet direct waar haar prioriteiten liggen. Onder een regeltje Arabisch over het Jordaanse koninkrijk prijkt vol trots: “Moeder en vrouw met een ontzettend coole baan.” Op haar feed zien we ook volop kiekjes van Rania’s gezin: het afstuderen van dochter Salma, man- en zoonlief bij hun royal duties, en natuurlijk de nodige foto’s van Rania herself.

Nu er weer een grootse huwelijksdag in het verschiet ligt, kon een serie ontroerende beelden op Rania’s Instagram-account natuurlijk niet ontbreken.

Trotse schoonmoeder

Een belangrijk onderdeel voor de Jordaniërs in de aanloop naar een bruiloft is de zogenaamde Henna Party – beschouw het als een soort koninklijk vrijgezellenfeestje. Zo kregen we al een serie prachtige beelden van de feestelijke aangelegenheid toen Rania’s eigen dochter, prinses Iman, in het huwelijksbootje stapte. Ook voor schoondochter Rajwa Al Saif wordt flink uitgepakt:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

In de foto’s zien we dat de aanstaande bruid zelfs een traantje wegpinkt bij de speech van haar koninklijke schoonmoeder. Zoet!

Rania schrijft bij de eerste set foto’s: “Allen bedankt voor het delen in onze blijdschap bij Rajwa’s Henna Party gisteravond.” Bij de tweede serie kiekjes deelt de Jordaanse koningin: “Geen viering zou compleet zijn zonder onze Jordaanse familie. We vieren onze prachtige Rajwa.” De (schoon)moederliefde spat ervan af!

Beeld: NL Beeld / Newspix

Wedding glam

Hoewel we natuurlijk ook een hele hoop glamour verwachten van de bruiloft begin volgende maand, kwam Rajwa bij haar Henna Party ook al prachtig voor de dag in een speciaal voor de gelegenheid ontworpen jurk. De aanstaand kroonprinses komt uit Saoedi-Arabië, en koos dan ook voor een Saoedische ontwerper voor de prachtige jurk. De stijlexperts achter het Instagram-account @Royalfashionpolice weten te melden dat de jurk zowel Jordaanse als Saoedische elementen kent, en gebaseerd is op een traditionele Najdi-jurk.

“Rajwa Al Saifs henna-outfit eiste uitgebreide inspanningen, en de sluier alleen kostte 760 uur om af te maken. De jurk zelf kostte zo’n 340 uren werk.” Wow! En nu is het natuurlijk wachten op de bruiloft zelf – de lat ligt in elk geval weer bijzonder hoog!

Bron: Instagram @queenrania, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws