Fashion Queens: Letizia en Rania maken samen stijlvol uitstapje

Subtiel matchende powervrouwen: zo zien we de royal ladies het liefst!

Op dit moment zijn de Jordaanse koning en koningin, Abdullah en Rania, voor een officiële duty in het prachtige Spanje. En waar het bezoek ongetwijfeld hartstikke belangrijk en nuttig is, halen wij vooral ons hart op aan de combinatie van twee van onze favoriete modekoninginnen: Rania en Letizia.

Tegenpolen

De ene royal lady komt net iets vaker voor de dag in designerstukken dan de ander. Zo spant Hare Doorluchtige Hoogheid Charlene natuurlijk de kroon, qua luxe-labels en peperdure accessoires. Maar Jordaanse koningin Rania kan zich ongetwijfeld meten de Monegaskische prinses.

Daar tegenover staan dan bijvoorbeeld prinses Victoria van Zweden én natuurlijk de Spaanse Letizia, die zich regelmatig tonen in een H&M-kleedje, of en een outfit van de Zara. Gisteren gingen twee van die fashionable tegenpolen met elkaar op stap, voor een bezoekje aan de Patrimonio Nacional. En dat gebeurde helemaal in stijl!

Designers en meer designers

Ze verscheen bij de bruiloften van zowel haar dochter als zoon al in looks van Dior, en ook bij haar dagelijkse royal duties trekt Rania graag een designer-item (of twee…drie…) uit de kast. Gisteren maakte ze in Spanje indruk door ten tonele te verschijnen in een prachtige outfit die slechts enkele weken geleden werd getoond op de catwalk.

Beeld: NL Beeld

De style watchers van het Instagram-account @RoyalFashionPolice wisten te melden dat Rania opnieuw koos voor Dior – dit keer een set stukken uit de Resort 2024-collectie. Het lijkt erop dat Rania twee stukken van het luxe-label combineert: een zwarte japon met een opengewerkte hals, en een prachtige rok met borduursels. Een set Manolo’s aan de koninklijke voeten, een YSL-zonnebril en Fendi-tas: la Rania kan haar designerbingo weer afstrepen.

letizia rania
Beeld: NL Beeld

Letizia ging dit keer niet voor een Zara-jurkje, maar koos voor een jacquard-outfit van Spaanse designer Diego Estrada, waarvan de kleuren en fleurige print perfect matchten met het borduursel op Rania’s outfit. Ook de schoenen wist Leti feilloos te matchen met Rania, middels een set dieproze slingbacks van Carolina Herrera.

Wij zijn in elk geval he-le-maal fan van deze subtiel matchende powervrouwen. Meer van dit, graag!

Bron: Instagram @RoyalFashionPolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws