Zomers en zwierig: de maxirok van Máxima 

It's in the name.

Wat draag je als royal tijdens hittegolf-temperaturen? Nou, géén hotpants en korte topjes uiteraard, maar wél een zwierige zomer-outfit. Máxima bewees gisteren dat zomerse looks luchtig én chic tegelijk kunnen zijn. 

Luchtig en chic

Tropisch weer of niet, Máxima’s royal duties gaan gewoon door. Buiten het feit dat onze koningin met haar Argentijnse roots wel wat gewend is als het op hitte aankomt, is een koninklijk bezoek uiteraard veel te belangrijk om te cancelen. Waar Máx afgelopen weekend nog een sporty outfit aantrok om te vertoeven op een zeilboot, verscheen ze gisteren in iets chiquere, maar nog even luchtige look.

Burendag

De koningin bezocht het buurthuis in Den Haag in het kader van Burendag (23 september), waarvoor alle Nederlandse buurten zich vanaf gisteren weer kunnen aanmelden. Het Haagse buurthuis is al jaren deelnemer van de nationale dag, en dat was voor Máxima reden genoeg om eens langs te gaan om te ontdekken hoe het buurthuis de Burendag invult en hoe dat de buurt dichter bij elkaar brengt.

Style match

Een shopsessie voor een nieuwe outfit zat er voor Máx niet in met dit warme weer (terecht), en dus verscheen de koningin in een zwierige Etro-rok met paisley-print die al in de royal kast hing. Modekoningin Máxima weet ons te vertellen dat er eigenlijk een blouse met hetzelfde dessin bij hoort, maar die heeft Hare Majesteit voor het gemak deze keer thuisgelaten. In plaats daarvan droeg ze een witte blouse, en maakte ze haar zomerse look af met fleurige oorbellen en een bruine riem.

Bron: NL Beeld

Al met al de perfecte look voor een tropisch warme dag, als het aan ons ligt. Leuk detail: kroonprinses Mary van Denemarken heeft dezelfde rok in de kast hangen. Wie had gedacht dat Máx en Mary een style match zouden zijn?

Bron: Nouveau, Modekoningin Máxima, Ufo No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..