Charlene maakt indruk in navyblauwe jurk op rode loper

Hare Doorluchtige Hoogheid maakte een verbluffende entree.

Dit weekend was het eindelijk tijd voor weer een stukje glamour vanuit Monaco! Waar prins Albert afgelopen vrijdag als voorzitter de 62e editie van het Festival de Television de Monte-Carlo bijwoonde, schitterde prinses Charlene door afwezigheid. Maar Hare Doorluchtige Hoogheid maakte gisteren alles goed toen ze toch nog op de rode loper verscheen in een schitterende navyblauwe jurk bij de uitreiking van de awards.

TV Festival

Afgelopen vrijdag ging alweer de 62e editie van het Festival de Television de Monte-Carlo van start. Hier kwamen verschillende sterren op af en was er ook een afvaardiging van de plaatselijke prinselijke familie aanwezig. Met natuurlijk prins Albert als voorzitter van het festival, kon hij niet ontbreken bij het feestje. Tussen alle glamour is er echter één gezicht dat schittert door afwezigheid: prinses Charlene was namelijk nergens te bekennen. Maar bij de afsluiting van het festival maakte Charlene dan toch nog een verbluffende entree.

Fabulous

Waar we haar voor het laatst nog zagen in een moeiteloze, nonchalante-look tijdens een Grimaldi Historical Sites-evenement in Monaco, kwam Charlene gisteravond weer opdagen in een fabuleuze galajurk – precies zoals we van haar gewend zijn. Van de wijde one-shoulder gewaden tot glamoureuze glitter-japonnen: zolang er een royal prijskaartje aanhangt, is het voor de prinses al snel goed. En met deze elegante navyblauwe japon was ze dan ook weer het stralende middelpunt.

Beeld: NL Beeld / The Photo One

Hare Doorluchtige Hoogheid droeg een elegante navyblauwe mouwloze jurk met revers aan de halslijn. Ze accentueerde de look met een V-vormige ketting van glinsterende gele en witte edelstenen en een bijpassende set oorbellen. En waar Charlene afgelopen vrijdag nergens te bekennen was, valt nu op dat manlief Albert niet aanwezig is. Hij zit namelijk samen met prinses Stephanie in New York voor andere royal duties. Tja, die Grimaldi’s zijn er maar druk mee!

Beeld: NL Beeld / The Photo One

Maar gelukkig hoefde Charlene het niet helemaal alleen te doen en werd ze bijgestaan door andere Monegaskische royals zoals Marie en Louis Ducruet, de zoon en schoondochter van prinses Stephanie. Ook werd ze vergezeld door de Amerikaanse sterren Melissa Gilbert en Timothy Busfield.

Bron: Town en Country, Instagram @NYPD, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld / The Photo One

Laatste nieuws