Huh? Tóch geen terugkeer voor Zweedse prinses

Van uitstel komt...

Ze zit inmiddels al even in de Verenigde Staten, waar Prinses Madeleine helemaal gelukkig is. Of tja…helemaal gelukkig: ze miste haar thuisland wel, zo blijkt wel uit haar sociale media. Deze zomer zou de prinses dan ook haar definitieve terugkeer maken uit de USA, maar dat blijkt nu allemaal toch anders te liggen…

Rentree

Deze lente kwam het Zweedse Kungahuset met groot nieuws: de jongste dochter van koning Carl Gustaf, prinses Madeleine, zou namelijk echt, heus, werkelijk waar terugkeren naar het Zweedse hof.

De prinses woont namelijk al sinds 2018 in Florida, en daarvoor zat ze samen met manlief, bankier Christopher O’Neill, in London. Het einde van deze zomer zou echter een terugkeer betekenen naar het Scandinavische thuisland. Maar gisteren kwam een woordvoerder van de Zwoyals met een opmerkelijk bericht.

Uitstel

Margareta Thorgren, de Chief Information Manager van het Zweedse hof, legt uit aan lokale krant Expressen: “De verhuizing is uitgesteld tot 2024, volgens de informatie die ik heb.”

Je zou toch hopen dat een woordvoerder over daadwerkelijk betrouwbare informatie beschikt, maar goed. Thorgren lijkt dus een kleine slag om de arm te houden. Wel kan zij enkele geruchten over de beslissing tegenspreken. Zo stelt de woordvoerder: “De reden heeft niets te maken met immigratie-problemen noch de verkoop van het huis of iets dergelijks. Het is simpelweg dat de familie, met alle zaken die komen kijken bij een verhuizing, een beetje tijd tekortkomt.”

Afstel?

Nu zijn wij als Nederlanders natuurlijk goed bekend met het cliché dat van uitstel óngetwijfeld afstel moet komen. Toch houden de Zwoyals dus vol dat het volgend jaar echt, heus, werkelijk waar tijd is voor de grote verhuizing van Madeleine en haar gezin. Wij zeggen: eerst zien, dan geloven!

Bron: Royal Central, Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws