Gespot: dit zijn Máxima’s nieuwe favoriete muiltjes

Van tropische bezoekjes tot hockeywedstrijdjes: Máx doet werkelijk álles op deze sandalen.

Als royal zijnde heb je natuurlijk een uitgebreide collectie aan schoenen in je paleis liggen. Maar hoewel alle soorten en maten tot haar beschikking staan, lijkt Máxima de afgelopen tijd vooral op te komen dagen in één soort muiltjes. In verschillende kleuren – dat dan weer wel. 

Koningsdag

Ze maakten hun verschijning op Koningsdag, en zijn daarna niet meer van het koninklijk beeld verdwenen: de Natan-muiltjes van Máxima. Onder de knalgroene jurk op de dag van manliefs verjaardag vielen ze wellicht niet zo op, maar aanwezig waren ze zeker. Máx was zelfs zó in haar nopjes met de pumps, dat ze het aandurfde om er een potje hockey op te spelen – en dan weet je dat het menens is.

Bron: NL Beeld

Brazilië

Ook tijdens haar werkbezoek aan Brazilië trok de koningin haar muiltjes weer uit de kast. Deze keer in een zalmoranje kleur – was ook leuk geweest voor Koningsdag, al betwijfelen we of het een goede combi was geweest met de groene japon. Hier combineerde Máx de pumps met een gestreepte Natan-rok en oudroze blouse.

Bron: NL Beeld

Werkbezoek

En ook gisteren viel onze koningin in herhaling. Onder een Natan-rok en een witte blouse van Marina Raphael droeg ze opnieuw de witte variant van de sandalen – deze keer ter gelegenheid van een bezoek aan een onderwijsexpertisecentrum en inclusieve woonwijk. Ach, het maakt om eerlijk te zijn ook weinig meer uit bij welke gelegenheid Máx op haar nieuwe favoriete muiltjes verschijnt. Ze staan immers beeldig bij elke royal outfit die ze weet samen te stellen.

Bron: NL Beeld

Meer kleuren

Daarnaast hebben we ontdekt dat de schoenen ook nog in het limoengroen verkrijgbaar zijn. Een mooie toevoeging aan de collectie, als het aan ons ligt. We gaan ervan uit dat de koningin al een bestelling heeft staan, en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ook de groene muiltjes hun verschijning maken.

Bron: Nouveau, Blauw Bloed, Ufo No More, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws