Zien: Oranjes waaien lekker uit tijdens zomerfotosessie

Lekker uitwaaien met de Oranjes!

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar dan hebben we ook wat: de zomerfotosessie van de Oranjes is weer een feit! Niet alleen staat het koninklijk gezin er weer keurig op – ook was het ein-de-lijk tijd voor de nu volwassen prinses Alexia om eens van zich te laten horen tijdens het aansluitende persgesprek.

Geheimzinnig

Het bleef behoorlijk stil rond de zomerfotosessie dit jaar. Er werd een datum genoemd, maar een preciezere locatie dan ‘Den Haag’ kreeg men niet te horen vanuit de RVD. Wellicht uit veiligheidsoverwegingen, maar even aannemelijk is dat men een herhaling van vorig jaar wilde voorkomen.

Toen werd namelijk met veel bombarie vooruitgeblikt op een fotomoment op het strand, maar uiteindelijk kwam daar niets van terecht. Het weer wilde niet meewerken, en dus moest men uitwerken naar Paleis Noordeinde. Evengoed sfeervol, maar toch net even anders.

Gelukkig kon de langverwachte strandshoot dit jaar wél doorgaan! Na verschillende jaren in de achtertuin van Huis ten Bosch, was het nu weer tijd voor de Oranjes om lekker uit te waaien.

Sfeervol en casual

Op de kiekjes zien we dat het koninklijk gezin lekker casual gekleed gaat voor de fotosessie. Luchtige jurkjes en broeken en lichte stoffen voeren de boventoon.

Beeld: NL Beeld

Wapperende lokken in de wind, en een glansrol voor hondje Mambo: de Oranjes hebben het ondanks de wind goed naar hun zin op het Haagse Zuiderstrand! Hoewel…Máx lijkt hier toch redelijk urgent de viervoeter uit handen te willen hebben.

fotosessie
Beeld: NL Beeld

Zo hebben Wim-Lex en Máxima nog even een momentje met z’n twee…

Beeld: NL Beeld

En staan de dochters er ook weer prachtig op:

De Prinses van Oranje kiest voor een lichtgele blazer met daaronder een witte, satijnen top op een losvallende denim broek. Modeprinses in de dop, Alexia, gaat op haar beurt voor een hooggesloten witte top zonder mouwen en een wijde, lichtblauwe broek. Zusje Ariane kiest als enige voor een donkere tint: zij combineert haar witte flared-broek en sneakers met een donkergroene top met smok-detail.

De immer betrouwbare fashion expert Josine Droogendijk, van ModekoninginMaxima.nl, heeft alweer enkele van de royal kledingstukken weten te identificeren. Zo draagt Máxima een matchende set van Tory Burch, en is de top van Ariane afkomstig van het merk Ba&sh.

Hoe dan ook staan de royal dames én hun man/vader er weer prachtig op met hun goeie goed in ’t zand. En daar kan geen enkele windvlaag tegenop!

Bron: AD, RTL, RVD, Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws