Back to basics: Charlene kiest weer voor Akris

Peperdure designerprinses – zo kennen we Charlene weer!

Ze maakte een uitstapje in een Zara-top en verscheen in Emporio Armani – maar deze week gaat Charlene toch weer voor haar oude vertrouwde hofleverancier van designerkleedjes.

Drukke prinses

Charlene heeft een behoorlijk volle week. Zo deelde het Palais Princier al enkele foto’s van haar uitstapje samen met manlief, prins Albert, naar een galadiner ter gelegenheid van Mandela Day.

Maar via Instagram zien we nu dat dat niet de enige afspraak was in de agenda van Hare Doorluchtige Hoogheid. Zo maakte Charlene nog bij twee andere evenementen haar opwachting, gekleed in – jawel – Akris.

Lederen details voor de Club Allemand

Zo woonden Char en Albert op maandagavond een jubileumdiner bij van de Club Allemand International de Monaco. Hier deelde de Duitse ambassadeur in Frankrijk enkele kiekjes van via Twitter:

De stijlexpert achter het Instagram-account @Royalfashionpolice heeft het kleedje weten te duiden als een exemplaar uit de najaarscollectie van Akris uit 2020. Of Charlene er een top onder draagt, of de jurk simpelweg heeft laten aanpassen, is niet helemaal duidelijk. Het diepe decolleté dat we op de runway-foto’s zien is in elk geval verdwenen bij de Hoogheid. Of die aanpassingen bij het prijskaartje van zo’n 6.700 euro inbegrepen zitten, is dan weer niet helemaal duidelijk.

Akris in blauw

Op woensdag had Charlene bovendien nóg twee verschijningen op de planning staan. Zo stond er in de middag een momentje in de agenda om nog een cheque op te komen halen voor de Fondation Princesse Charlene

En woonde het prinselijk paar in de avond het traditionnel dîner aux chandelles bij, een traditioneel diner bij kaarslicht georganiseerd door de Monegaskische burgemeester.

Hier verscheen Charlene daadwerkelijk in dezelfde Akris-japon als die middag – tja, als je dan toch zo’n 1.300 euro hebt neergeteld voor een designerkleedje, dan kun je die best twee keer dragen, non?

Bron: Instagram @Royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws