Kate Middletons broer loopt over van trots: ‘Ze bloeit op!’

Zelfs de broer van de Princess of Wales staat versteld!

Als schoonbroer van de toekomstige koning, ontkom je niet aan de spotlights. Dat weet ook James Middleton. Hoewel hij samen met z’n grote liefde Alizée Thevenet meer op de achtergrond blijft, sprak hij gisteren in een zeldzame tv-verschijning vol trots over zuslief, Kate Middleton, Princess of Wales.

Hechte band

Het is algemeen bekend dat de hele familie Middleton erg hecht met elkaar was. Zo werkten de kids, Kate, James en natuurlijk Pippa, jarenlang in het familiebedrijf van moeder Carole, en zien we de Middletons met enige regelmaat verschijnen bij royal engagements via hun zus. En tja: een plekje bij die historische kroning van een nieuwe vorst? Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Maar ook achter de schermen hebben de Middletons veel aan elkaar. Zo legde hij gisteren in de studio van Good Morning Britain uit dat hij veel steun heeft gehad aan z’n zus bij z’n eigen struggles met z’n mentale gezondheid.

Trots op Kate

Natuurlijk is James zich er bewust van dat z’n zus een heel bijzondere rol heeft als toekomstig koningin. En wat blijkt? Hij staat soms net zo versteld van het royale uithoudingsvermogen van z’n zus als wij!

“Ze is m’n zus…en ik ben extreem trots – en ik ben altijd verbaasd over hoeveel ze doet en dat houd ik altijd in m’n hoofd”, zo vertelt James. Maar hij verklapt ook: “Ze is mijn zus en dus ken ik al haar quirks en om te zien hoe zij opbloeit in die rol…ik ben heel trots op haar.”

Tante Catherine

Onlangs deelde James zelf groot nieuws: z’n echtgenote is namelijk in verwachting! Met een set sfeervolle kiekjes, waarin viervoeter Mable een prominente rol speelt, kondigt hij het nieuws aan via Instagram.

Dit betekent dat Kate er binnenkort een klein neefje of nichtje bij mag verwelkomen – en Kate kennende kan die kleine spruit rekenen op een hele hoop liefde en aandacht. De prinses uithangen, het moederschap, én nog tijd kunnen maken voor je familie: wij snappen net als James soms niet hoe ze’t allemaal doet.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws