Ahw: zo zag Margot Robbie er vroeger uit

Toen al de Barbie looks!

Na vele succesvolle rollen in films en series, heeft Margot Robbie onlangs de rol van Barbie gekregen, die haar perfect lijkt te passen. Met haar uiterlijk kunnen we ons geen betere actrice voorstellen om deze iconische rol te vertolken. Echter, laten we eens teruggaan naar hoe ze er vroeger uitzag. We doken in de archieven om een glimp op te vangen van haar vroegere verschijning.

Derde keus

Sinds Margot Robbie de rol van Barbie op zich heeft genomen in de langverwachte film, zien we haar letterlijk als Barbie herself. Toch bleek zij niet de eerste keus van regisseur Greta Gerwig. Er waren twee andere dames die in eerste instantie de iconische rol zouden vertolken. Zowel Amy Schumer als Anne Hathaway werden eerder gecast als Barbie, maar vanwege drukke agenda’s ging dat feest voor beide actrices niet door.

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar de pijlen waren dus niet direct op Margot gericht. Desondanks bleek ze een uitstekende keuze voor de iconische Barbie-rol. Lange benen, check, blonde lokken, check en een perfecte tandpastareclame-lach: check.

Barbie looks

Dat de rol van Barbie haar op het lijf geschreven is, lijkt Margot zelf ook wel te begrijpen. De opnames voor de film zijn uiteraard allang geweest, maar de blondine lijkt voorlopig nog niet uit haar rol te willen kruipen. Op de roze loper verschijnt ze in de één na de andere fashionable outfit die haar doet lijken op een levensechte Barbiepop. En uiteraard staat het de blondine beeldig.

Fanpagina

Tot onze grote teleurstelling is Margot Robbie zelf niet actief op Instagram, maar Barbie zou Barbie niet zijn als ze niet een enorme fanbase heeft. Zo groot, dat er een fanpagina van Margot bestaat met enkele miljoenen volgers. Daarop zien we uiteraard het één na het andere beeldige kiekje van de actrice verschijnen: veelal recente foto’s op de pink carpet, naast Ken (Ryan Gosling), of bij een of ander Hollywood event, maar óók een aantal kiekjes uit de oude doos.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Zoals deze, waarvan we schatten dat-ie in haar tienerjaren is gemaakt. En inderdaad, je ziet het goed: Margot is van nature niet blond. Eerlijk is eerlijk: wij hadden zó geloofd dat Margot een natuurlijke blondine was. Er is immers geen spoortje uitgroei te bekennen.

Nóg verder terug de tijd in komen we een veel te schattig kiekje tegen van een piepjonge Margot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Met het fashionable jurkje, de roze details en de strik in het haar weten we het zeker: Margot had de Barbie-energie tóen al in zich. Alsof ze wist dat de iconische rol zo’n dertig jaar later naar haar zou gaan…

Vervolg

Voor ladies die de film al gezien hebben, rest er nog maar één vraag: komt er een tweede deel? En hoewel regisseur Greta Gerwig daar nog niet zo happig op leek te zijn, liet Margot in een interview met Time weten dat er wel degelijk gesprekken zijn geweest over een vervolg. En met zo’n groot succes op een eerste deel kunnen we er toch wel vanuit gaan dat het hier niet bij blijft?

Bron: Beau Monde archief, Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws