Pauline Wingelaar viert 9-jarig huwelijk met snoezige foto’s

Wat een prachtig stel!

Feest in het Gooi! Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar is vandaag negen jaar getrouwd met haar grote liefde Harmen, en dat viert ze met een reeks snoezige kiekjes op Instagram.

Bijzondere dag

In Echte Gooische Moeders hebben we natuurlijk al een beetje mogen kennismaken met Paulines lover, en ook op haar Instagram-profiel zien we Harmen regelmatig voorbijkomen. Is het niet op een gezellige familiefoto, dan is het wel om haar man ‘gewoon’ even in het zonnetje te zetten. Maar vandaag is een extra bijzondere dag: Pauline en Harmen zijn namelijk precies negen jaar getrouwd. En dat moet natuurlijk gevierd worden.

Uit de oude doos

Ter ere van de speciale dag duikt Pauline de archieven in en plaatst ze een reeks lieve foto’s van haar grote dag, negen jaar geleden. “Vandaag 9 jaar getrouwd met de leukste!”, schrijft ze erbij. “Ik hoop dat we nog vele jaren samen dansen (en bekvechten)”, voegt ze er grappend aan toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

De Echte Gooische Moeder wordt overspoeld met felicitaties en lieve berichten. Zo schrijft collega en bestie Bo Wilkes “Gefeliciteerd liefjes! Wat een heerlijke foto’s”, en feliciteert ook Heleen van Royen haar met de bijzondere mijlpaal.

Kinderwens

De liefde tussen Pauline en Harmen is al bekroond met drie kindjes, maar onlangs vertelde Pauline in Echte Gooische Moeders dat ze stiekem nog wel open staat voor een vierde. “Jullie weten hoe graag ik het zou willen”, zei ze toen tegen de andere Gooische Moeders. “Ik zou graag een glazen bol willen hebben. Al zou ik te horen krijgen dat ik nog drie jaar moet vechten om een baby te krijgen, dan doe ik dat. Maar ja, als ik hoor dat – al zou ik zwanger worden – maar het wordt weer een stilgeboren baby of een miskraam, dan weet ik gewoon dat ik dat niet meer wil, dat verdriet.”

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @paulinewing

Laatste nieuws