Koninklijke koppies: Spaanse royals poseren voor speelse foto’s

Er viel flink wat te lachen bij de fotosessie met de Spaanse royals!

Ook in Spanje is de zomervakantie van start gegaan voor de royal family. En zoals dat heurt bij de Casa Real, werd het begin van die vakantie ingeluid met een vrolijke fotosessie met het hele gezin op het eiland Mallorca.

Lekker met de meiden

Koning Felipe maakte laatst zelf nog furore als een van de best geklede royals in aanwezigheid op Wimbledon, maar eerlijk is eerlijk: álle leden van het Spaanse koningsgezin stonden gisteren gewoon beeldig op de kiek. Of ze nu in high glam ten tonele verschijnen of in een casual zomeroutfitje: de Spaanse reina en haar dochters zien er altijd fantastisch uit. En als we moeten gokken op het geheim op die prachtige kiekjes? Dan is het ongetwijfeld de liefdevolle band tussen Felipe, LetiziaLeonor, en Sofía.

Speels

Zo zien we dat de Spaanse royals niet vies zijn van een lolletje – ook als ze voor de camera’s staan. Geen stijve foto’s hier, maar oprechte giechels, armen om schouders, en speelse poses.

Voor de gelegenheid hebben de dames zich gehuld in een selectie vrolijke zomerjurkjes. De fashion-experts achter UFO No More weten te melden dat Leti heeft gekozen voor een kleedje van Adolfo Dominguez, terwijl Leonor een Mango-jurkje draagt, en Infanta Sofía heeft gekozen voor een japon van Ba&Sh. We zien verder een hoop casual rieten details – met Letizia op (wij geloven onze ogen bijna niet) platte sandaaltjes in plaats van haar heerlijke hoge hakken. Ach, soms verdienen ook de koninklijke pootjes een break, toch?

Zomervakantie

Net als elk jaar, hoeven de Spaanse royals het niet over de grens te zoeken voor hun zomervakantie. Waar Wills en Kate op een onbekende locatie van hun vakantie genieten en de Oranjes zoals elk jaar weer naar Griekenland zijn vertrokken, blijft het Casa Real dichter bij huis.

Al jarenlang is het namelijk traditie dat zij hun zomers doorbrengen op het Spaanse eiland Mallorca. Op het eiland hebben zij een zomerhuisje, het Palacio de Marivent. Tja: met zon, zee, en zomerhuis naast de deur, hoef je het ook niet bij de buren te zoeken. Wij snappen die Spanjaarden wel!

Bron: UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws