Twee druppels water: prins William en prins Louis in matching outfits

Twinning is winning – ook bij vaders en zoons.

Dat prins William zijn genen met succes heeft doorgegeven, wisten we al wel. Maar op deze foto’s valt het wel érg op hoeveel de kleinste telg, prins Louis, op zijn vader lijkt. Afijn, de ultra-schattige mantel die beide mannen op de kiekjes dragen helpt ook errug mee.

Zo vader zo zoon

Terwijl de Windsors met een goed boek liggen te luieren tijdens een welverdiende vakantie, duiken wij graag even het koninklijk archief in. En hoewel we in deze tijd van het jaar totaal nog niet bezig zijn met kerst  – nog 144 dagen, but who’s counting – zijn we op een té leuk decemberkiekje van prins Louis gestuit. Wat opvalt? Hoeveel de kleine prins op zijn vader van vroeger lijkt, iets verder bladerend in datzelfde archief. Beide dragen een identieke outfit, wat het extra aandoenlijk maakt; een mantel met knoopjes en kraag, met daaronder loafers en kousjes tot iets onder de knie. Wij zijn fan!

Kijk en vergelijk

Hieronder prins Louis met kerst afgelopen jaar. Een dotje an sich natuurlijk…

Maar dit is vaders, zo’n 35 jaar eerder. Ha!

De Windsor-genen zijn sterk, nietwaar? Enne, hij heeft niet alleen de matchende outfit met zijn vader gemeen. Ook het ondeugende koppie heeft prins Louis niet van een vreemde…

Bron: Hello! Magazine, NL Beeld/ Brunopress | Bron: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws