Derde Hadid-zusje maakt runway-debuut

Alana Hadid schitterde op de catwalk.

Maak kennis met Alana Hadid. De nieuwe Hadid-zus dook afgelopen maandag op tijdens de Copenhagen Fashion Week, waar ze schitterde in de Saks Potts-show. Zo te zien gaat ze haar zusjes Gigi en Bella als fashion model achterna!

Even voorstellen

Gigi en Bella kennen we natuurlijk al, en wellicht wist je dat zij nog een broer hebben: Anwar. Maar wie is Alana? We stellen haar graag even voor. Alana is de 38-jarige halfzus van Gigi, Bella en Anwar. Zij delen dezelfde vader, Mohamed Hadid, maar een andere moeder. Alana is een dochter van Mary Butler, met wie Mohamed eerder getrouwd was.

Opening Saks Potts

De genen voor het modellenwerk zitten in de familie, want na Bella en Gigi bestormt nu ook Alana de catwalk. Ze trad afgelopen maandag in de voetsporen van haar jongere halfzusjes door tijdens de Copenhagen Fashion Week de show van het populaire Scandinavische Saks Potts te openen. En hoewel het regenachtige weer in Kopenhagen niet echt meewerkte, kunnen we niet anders zeggen dat Alana fabulous was op de catwalk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alana Hadid (@lanzybear)

Op Instagram blikt de Hadid-zus terug op haar debuut. “Kernherinnering gemaakt in Denemarken met Saks Potts. Mijn eerste catwalk! Wat een ervaring om in Kopenhagen te komen om de show te openen voor het meest geweldige merk… in de regen”, schrijft ze.

Langs een autoweg onder een grijze lucht trotseerde menig model, influencer en fashionista afgelopen maandag het herfstachtige weer in Kopenhagen. Ondanks de regen en kou schitterden de modellen in zomerse looks, waaronder in die van Saks Potts. Van bikinitops met jeans tot minirokjes bezaaid met pailletten: het merk verraste zoals altijd in creativiteit, maar bleef ook trouw aan haar kenmerkende elegantie. Dat gecombineerd met een nieuwe Hadid-zus op de runway maakte het absoluut de perfecte Fashion Week!

Bron: Marie Claire, Vogue UK, NSML, Harpers Bazaar UK | Beeld: NL Beeld, Instagram ©lanzybear 

Laatste nieuws