Kim Kardashian is hét nieuwe gezicht voor Marc Jacobs

De Kardashian kan nog een luxelabel op haar naam schrijven.

Na grote namen als Adriana Lima, Winona Ryder en Kaia Gerber is dit najaar Kim Kardashian hét nieuwe gezicht voor het bekende modemerk Marc Jacobs. Ze heeft een amazing samenwerking met het merk in de wacht weten te slepen. Op de site én op Instagram worden de eerste kiekjes gedeeld. Prachtig!

Najaarscollectie 2023

Kim Kardashian is het nieuwe model voor de najaarscollectie 2023 van Marc Jacobs, dat afgelopen woensdag werd aangekondigd door het merk. De nieuwe collectie, met prêt-à-porter-items en accessoires voor de herfst van 2023 worden door fotograaf Tyrone Lebon in de schijnwerpers gezet.

Op de prachtige foto’s die op de site van Marc Jacobs zijn vrijgegeven poseert de beeldschone 42-jarige Kardashian-ster met leer en veel stippen. Ze is volledig gestyled door Alastair McKimm. Op één van de foto’s wordt Kardashian afgebeeld in een korset, een leren midi-rok, zwarte handschoenen met witte stippen en een paar van Marc Jacobs’ kenmerkende hoge pumps met plateauzool. Ook showt ze in een zwart spijkerjack met een mini leren handtas. Op Instagram laat Marc Jacobs een achter-de-schermen kiekje zien waar de ster een volumineuze zwarte lange jas met leren handschoenen én de welbekende curve tas draagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marc Jacobs (@themarcjacobs)

Grote modemerken op haar naam

Het is niet de eerste keer dat Kim Kardashian model staat voor een groot modemerk. Eerder paradeerde Kim al over de catwalk voor Balenciaga, én heeft ze al eens geposeerd voor Dolce & Gabbana, Stuart Weitzman en natuurlijk haar eigen lounge- en shapewear-merk SKIMS. Ook voor Marc Jacobs is ze geen onbekende (laten we eerlijk wezen: voor wie wel?), want haar zusje Kendall Jenner heeft al vaker voor het merk op de catwalk gestaan.

Bron: People | Beeld: NL Beeld, Instagram ©themarcjacobs

Laatste nieuws