Expert onthult: de tijd dringt voor Meghan

Zou het?

Met een documentaire en biografie die inmiddels alweer even achter ons liggen, een Spotify-deal die roemloos ten onder ging, en een gloednieuw project dat op losse poten staat, hebben Harry en Meghan het op het moment niet makkelijk. Experts zien echter een kans voor Meghan – maar de tijd tikt door…

Talenten

Hoewel een Hollywood-bobo nog stelde dat Meghan ‘geen groot audiotalent – of wat voor talent dan ook’ was, kunnen we niet ontkennen dat de beste dame al een mooi CV voor zichzelf had opgebouwd voor zij prins Harry leerde kennen. Een vaste rol in Suits, een hoop activisme, én natuurlijk haar lifestyle-blog, The Tig.

Een deel van deze activiteiten heeft zij natuurlijk opgegeven in de aanloop naar haar huwelijk en entree in de royal family. Maar goed: we zijn inmiddels een aantal jaren post-Megxit, en dus gaan er steeds vaker geruchten rond dat de hertogin haar acteercarrière, haar blog, of beiden nieuw leven zou willen inblazen. Tja, nu Buckingham de hand steeds vaker op de knip houdt, moeten die Sussexes toch érgens van rondkomen, non?

Succesnummer

Zo deelde Emily Prescott van The Daily Mail dit weekend bijzonder stellig: “Ik kan onthullen dat de Hertogin van Sussex’ lifestyle blog The Tig dit najaar een comeback zal maken.” Hoewel we dit soort uitspraken van de Mail over het algemeen met een paar korrels zout nemen, is de uitleg wel redelijk plausibel. Het zit zo:

In november vorig jaar werd er al een trademark-claim voor de blog ingediend. Een lang en bureaucratisch proces, maar waar inmiddels een knoop is doorgehakt: de claim heeft een zogeheten Notice of Allowance opgeleverd. Met andere woorden: groen licht voor de hertogin – maar dan moet ze alleen nog wel even aantonen dat de boel daadwerkelijk up and running is, schrijft de Mail.

En dit is hoe zij concluderen dat The Tig nog dit najaar zal terugkeren: aan dit proces zit namelijk een deadline van oktober. De optie bestaat natuurlijk dat de Sussexes simpelweg zullen betalen om het proces te rekken – maar goed. Ze kunnen een succesje goed gebruiken, en Meghans blog lijkt dan een logische plek om te beginnen!

Bron: The Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws