Sarah plande ‘feeënverjaardag’ met kleindochter voor prinses Beatrice

Lief!

Onlangs werd prinses Beatrice 35 jaar oud. Deze verjaardag moest in style gevierd worden, en met een moeder zo excentriek als Sarah Ferguson, is dat uiteraard op bijzondere wijze gebeurd.

Verjaardag

Vorig week vierde prinses Beatrice haar verjaardag. Dat betekende natuurlijk dat we op sociale media de nodige felicitaties en kiekjes voorbij zagen komen, maar ook achter de gesloten paleisdeuren werd de vrolijke dag goed gevierd.

Zo verklapte hertogin van York, Sarah Ferguson, in haar podcast hoe ze samen met kleindochter Sienna een heel bijzondere verjaardag voor Bea had bedacht.

Feeën

Alsof de sprookjesachtige japonnetjes én die York-tiara die Beatrice de afgelopen maanden tevoorschijn toverde nog niet genoeg waren, besloot moeders om haar dochter met een speciale feeënpicknick te verrassen.

In een recente aflevering van haar podcast, Tea Time with the Duchess & Sarah, deelde ze hoe de magische dag verliep: “Ik had een hoop verschillende feeën in de tuin verstopt, en ik had Sienna (met vleugeltjes om) op een sprookjestocht gestuurd om alle feeën te vinden. Zij heeft het een flinke poos volgehouden, en vervolgens hebben Beatrice en ik de vleugels gedragen. Vervolgens, toen ze eenmaal de feeën gevonden had, hadden we een feeënpicknick. Een magische dag voor Beatrices verjaardag!”, concludeert de Duchess. Natuurlijk vindt ze vervolgens ook nog een momentje om haar volgende kinderboek te pluggen binnen deze anekdote – die Sarah is naast een liefhebbend (groot)moeder immers ook een savvy zakenvrouw.

Babysitter

Onlangs deelde Sarah bovendien dat zij een poosje bijkluste als babysitter voor kleine Sienna. Dat deed de zelfbenoemde ‘super granny’ natuurlijk met alle liefde, en een hoop nostalgie.

“Zij staat nu aan het roer van oma en opa. Het doet me weer helemaal denken aan toen ik nog achter Beatrice aan liep”, stelde ze destijds. Zouden ze tijdens de logeerpartij samen de feeënvleugels voor Bea uitgezocht hebben? Hoe dan ook klinkt het als een bijzonder zoete herinnering voor de Yorkse prinses en haar kleine meid!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws