Sarah Ferguson en prinses Eugenie zetten prinses Beatrice in het zonnetje

Een heerlijke set kiekjes uit de oude doos voor de verjaardag van Beatrice.

Gisteren was het exact 35 jaar geleden dat prinses Beatrice het levenslicht zag – en dat moest natuurlijk gevierd worden! Via Instagram zetten hertogin Sarah Ferguson én prinses Eugenie hun jarige dochter en zus in het zonnetje.

De dames van York

De band tussen de Yorkse royals is bijzonder sterk. Niet héél verbazend an sich, want Saar, Euge, en Bea hebben nogal wat moeten doorstaan samen. In haar regelmatige interviews, publicaties, podcasts, en media-verschijningen deelt moeder Sarah bijvoorbeeld regelmatig hoe trots zij is op haar meiden.

Ook gisteren lieten de ladies onderling weer zien hoe hecht ze zijn, met een set zoete foto’s.

‘Voor altijd mijn meisje’

Zo deelde moederlief Sarah gisteren een set foto’s uit de oude doos om haar dochter een fijne verjaardag te wensen. “Fijne verjaardag Beatrice. Je zult voor altijd mijn meisje zijn”, aldus de hertogin.

Op de eerste foto zijn moeder en dochter te zien langs de lijn bij een polo-match in 2004. De tweede foto is pas écht lekker uit de archieven, want hier zien we Sarah en Bea in 1996. En wat valt op? De appel valt niet ver van de koninklijke boom! Zo reageren ook verschillende volgers van de hertogin: “Die tweede foto…het is je tiny twin!” en “Je mini-me!” Cute!

Winterse zussen

Hoewel we middenin de zomer zitten, deelde Bea’s zus, prinses Eugenie, een foto waarop de twee met winterse gebreide mutsen en dikke jassen te zien zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

De Yorkse zussen staan met hun regenlaarzen lekker in de modder, en lijken onderling een gezonde dosis gegiechel te delen. “Fijne verjaardag voor mijn grote zus…ik houd zoveel van je xx”, schrijft Euge bij de foto.

Dat de twee altijd op elkaar kunnen rekenen, is alom bekend. Zo blikte Eugenie terug op de wervelstorm aan kritiek die ze beiden te verwerken kregen vanwege hun outfits bij de grote royal wedding van William en Kate.

“Er was een verschrikkelijk artikel over Beatrice geschreven en ze was ontzettend van streek. We stonden op het punt om naar buiten te gaan, en ze was een beetje emotioneel en begon te huilen. Toen zorgde ik voor haar. En een uur later voelde ik me zelf een beetje emotioneel, begon te huilen, en toen was Bea er voor me.” Zoet!

Bron: Instagram @sarahferguson15, @princesseugenie | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws