Eloise toont zich een glamoureuze festivalganger met behulp van Leco van Zadelhoff

Een camping coupe is natuurlijk not done voor het nichtje van de koning.

Je kan de gravin wel uit de glamour halen, maar de glamour niet uit de gravin – dat bewijst Eloise van Oranje maar weer als ze zich klaarmaakt voor Lowlands. Het mag dan niet zo’n glamoureus evenement zijn als de feestjes waar nichtje Amalia regelmatig verschijnt, Elo weet als gravin wél hoe ze zich onderscheidt van de overige festivalgangers.

Lowlands

Van Eloise weten we inmiddels dat zij ’t royal leven nét wat anders aanpakt dan haar koninklijke familieleden. Waar de meeste Nederlandse royals zich uitsluitend vertonen op glamoureuze events, pakt zij gewoon haar koffertje in voor een paar nachtjes ongegeneerd verblijven op het Lowlands campingterrein. Toch is een camping coupe à la menig Lowlands-ganger uiteraard niet helemaal passend voor het nichtje van de koning, en dus roept Elo de hulp in van niemand minder dan Leco van Zadelhoff.

Ready to party

Als Eloise een foto deelt van de situatie in haar badkamer, lijkt het er eerst nog op dat ze zelf aan de slag moet met haar haar en make-up.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Maar: schijn bedriegt, want op de volgende foto zien we de gravin gewoon plaatsnemen in de kappersstoel van Leco van Zadelhoff – die inmiddels duidelijk aan het touperen is geslagen. “Ready to party?“, schrijft ze bij het kiekje.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Even later deelt de gravin het verbluffende eindresultaat.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Royal festival look

Echt ‘Lowlands’ is het natuurlijk niet, zo’n volumineus met haarlak bij elkaar gehouden kapsel – we zien eerder dreadlocks en rommelige beach waves voor ons – maar zo weet je je als gravin in ieder geval wel van de overige festivalgangers te onderscheiden. En eerlijk is eerlijk: Elo zag er weer beeldig uit. We vragen ons af hoe de outfit eruit heeft gezien: een gehaakte jurk-situatie met cowboy boots, of een elegante japon met de gebruikelijke royal Gianvito Rossi‘s? Gezien de omstandigheden op het festivalterrein hopen we maar op het eerste…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje 

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..