Wie is The Real Queen of Versailles en waarom heeft zij een privéjet in haar woonkamer?

Luxe voor gevorderden.

Er was eens… een vrouw die zichzelf The Real Queen of Versailles noemt en het niet meer dan normaal vindt om kaviaar te eten in een privéjet die ín haar woonkamer staat. Wie is deze bijzondere dame?

Jackie Siegel

Maak kennis met Jackie Siegel. Deze Amerikaanse dame luistert naar de bijnaam The Real Queen of Versailles, verscheen in een gelijknamige documentaire over – juist – haarzelf, én, niet geheel onbelangrijk: is getrouwd met de schathemelrijke ondernemer David Siegel. Hoewel Jackie volgens Wikipedia model, actrice en regisseur is, zien we op haar Instagram dat ze vooral druk is met het leiden van een luxueus leventje vol glamoureuze feestjes, dure designerkleding en véél haarextensions.

Riante villa

Eén van de vele kopzorgen in het leven van Jackie is de vraag hoe ze haar huis zo efficiënt mogelijk kan inrichten. Dat ze een beetje een ruim huis wilde met de acht kinderen die ze op de wereld heeft gezet, vinden we geen wonder. Maar een villa in Orlando met dertien slaapkamers, vijf keukens, een balzaal en een garage met ruimte voor 35 auto’s? We kunnen wel stellen dat Jackie gesteld is op behoorlijk wat ruimte én de nodige luxe.

Privé-jet

Niets mis met een beetje luxe uiteraard – bij Beau Monde zijn we er ook niet vies van – maar The Real Queen of Versailles tilt dat statement naar een heel ander level. Ervan uitgaande dat haar 120.000 volgers van hetzelfde kaliber zijn als zij, schreef Jackie onlangs op haar Instagram: “Heb je wel eens zo’n dag waarop je zin hebt in kaviaar en je het gevoel hebt dat je in een privéjet kaviaar wilt eten, maar geen zin hebt om je huis te verlaten? Ik heb daar de oplossing voor!”

Een héél herkenbaar probleem, kunnen we wel stellen… De oplossing is vrij logisch, maar ook een tíkkeltje pijnlijk: Jackie haalde namelijk ‘gewoon’ een privéjet in huis om daarin te kunnen genieten van haar bordje kaviaar. Of ze na de verontwaardigde reacties is teruggekrabbeld is of dat er echt iets anders aan de hand was weten we niet, maar even later schrijft ze: “Hoewel ik graag privé vlieg en elke dag kaviaar zou willen eten, is David het daar niet mee eens.” Aha…

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld, Instagram @therealqueenofversailles 

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..