Dolly Parton had geen trek in thee met prinses Kate

De country-diva had een bijzondere reden voor de afwijzing!

Een uitnodiging ontvangen om een heerlijk kopje thee te drinken met de hertogin van Cambridge, krijgt niet iedereen. Hoewel de meeste mensen daar een plekje in de agenda voor vrijmaken, had country diva Dolly Parton daar geen tijd voor. De countryster heeft ooit een uitnodiging van prinses Kate afgewezen, onthult ze.

Dolly Parton

Bij Dolly Parton denk je ongetwijfeld aan Jolene, Jolene, Jolene, Joooooléééééne – maar ook aan een volumineuze blonde coupe en een minstens zo volumineuze boezem in een weelderige glitteroutfit. Over the top, decadent, extravagant: er zijn niet genoeg woorden om Dolly’s iconische gevoel voor stijl te omschrijven.

Wereldberoemde countrymuziekster

De Amerikaanse countryzangeres, singer-songwriter, actrice én tekstdichter groeide op in een arme familie in de Great Smoky Mountains, bij Locust Ridge in Tennessee. Ze zag in een hut met één kamer het levenslicht, als vierde van twaalf kinderen. Ondanks haar arme jeugd beloofde ze haar familie dat ze na het afstuderen van de middelbare school naar Nashville zou vertrekken om een countrymuziekster te worden – en dát is haar gelukt. Zo mag ze zelfs leden van de Britse royal family tot haar fans rekenen, is nu gebleken.

Uitnodiging van prinses Kate

De 77-jarige countryster heeft dit weekend onthuld dat de prinses van Wales haar een keer uitgenodigd heeft voor een kopje thee, terwijl ze voor werk in Londen was. Echter had Dolly hier geen trek in. Op BBC liet Dolly op een hilarische wijze weten waarom ze de uitnodiging van Kate weigerde – natuurlijk op een typische Dolly-manier.

“Deze keer, Lordy, werd ik zelfs uitgenodigd om thee te drinken met Kate, maar ik kon niet eens gaan. Ik vond het heel lief en aardig van haar om mij uit te nodigen, en een dezer dagen ga ik dat doen – dat zou geweldig zijn”, vertelde ze. “Maar ze was niet van plan om mijn rockalbum te promoten, dus ik moest nee zeggen”, grapte Dolly vervolgens. Wie weet gaan de twee nog eens in de toekomst theeleuten.

Bron: Royal Central | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws