Emma Heesters hoopt ooit mee te doen aan Eurovisie Songfestival

Emma heeft al veel mooie dingen bereikt, maar is nog lang niet klaar met dromen.

Emma Heesters kan onwijs trots zijn op haar fenomenale zangcarrière. Ze heeft een groot bereik op Instagram, scoort hit na hit en heeft al prachtige prijzen binnen weten te slepen. Maar dromen voor in de toekomst, blijft ze houden. Zo ziet de zangeres een deelname aan het Eurovisie Songfestival wel zitten.

Ambitieus

Niemand minder dan Emma Heesters siert de cover van de nieuwste Grazia’s Fashion Issue. In het magazine vertelt ze meer over haar relatie met fashion, carrière en dromen. De zangeres is te omschrijven als ambitieus, maar probeert ook zoveel mogelijk te genieten. “Ik denk veel na over wat ik wil, maar ik probeer ook in het nu te staan en te genieten. Ik kan namelijk wel gestrest raken als ik heel erg met de toekomst bezig ben”, deelt Emma met Grazia.

“Ik ben heel perfectionistisch en leg mezelf best veel druk op en dan ga ik denken: shit, er is eigenlijk nog best wel veel wat ik moet doen. Daarom probeer ik me te focussen op wat ik in het moment zo goed mogelijk kan doen. Ik geloof heel erg dat als je de juiste mindset hebt en dingen manifesteert dat je goede dingen aan kunt trekken.”

Eurovisie Songfestival

Maarre, wat zijn dan die dromen die Emma voor zichzelf manifesteert? “Ik wil heel graag een keer met het Eurovisie Songfestival meedoen. Niet volgend jaar, maar over een tijdje. Het is zo’n mooie show, het lijkt me heel cool om dat mee te maken.”

Emma’s allergrootste droom is om de Arena uit te verkopen. “Maar dan moet ik nog wel even wat hits scoren. Ik weet dus heel goed wat nodig is om mijn dromen te bereiken en dat probeer ik nu stap voor stap waar te maken. Op privévlak zou ik graag ooit willen trouwen. Allemaal mooie dingen om over te dromen, maar voor nu geniet ik lekker van al de geweldige dingen die momenteel in mijn leven gebeuren!”

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..