Hét herfst-accessoire? De favoriete tas van prinses Kate!

Naast Kate zijn ook Meghan en Zara fan van het label!

Het najaar staat voor de deur, en dat betekent dat onze luchtige jurkjes en rieten tassen weer opgeborgen kunnen worden tot volgend jaar. Wat we deze herfst dan aan arm candy bovenaan onze verlanglijstjes hebben staan? Dat zijn ongetwijfeld de tassen van Demellier London, waar zowel prinses Kate, hertogin Meghan, als Zara Tindall mee weglopen.

Micro bag

Als de Princess of Wales een royal engagement heeft, zijn we altijd benieuwd naar haar arm candy. Want draagt Kate iets? Dan zijn de Britten (en wij ook) verkocht. Zeker als het item niet al te duur is en het een accessoire is die overal bij past.

De Nano Montreal Bag van DeMellier is zo’n voorbeeld. De toffeekleurige variant die de royal droeg was onmiddellijk uitverkocht nadat ze deze meenam bij een bezoekje aan de National Portrait Gallery. Ook na een re-stock was de voorraad handtassen binnen enkele seconden weer volledig geplunderd.

Kate Middleton met de Nano Montreal bag tijdens haar bezoek aan de National Portrait Gallery. (Beeld: BrunoPress)

Het is niet de enige keer dat Kate het stijlvolle accessoire meepakt: ook eind vorig jaar zagen we hetzelfde Nano-tasje tevoorschijn komen bij een bezoekje aan Scarborough.

kate
Beeld: NL Beeld

De tas bemachtigen wás dus even lastig, maar gelukkig is het stijlvolle accessoire anno nu weer goed te verkrijgen. The Nano Montreal in de kleur deep toffee smooth is verkrijgbaar voor zo’n 415 euro. Oh, en als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens tien procent korting. Da’s nog eens koninklijk besparen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DeMellier (@demellierlondon)

Inmiddels heeft Kate de tas overigens ook al in de kleur navy in haar garderobe staan. Tja: als je dan eenmaal de perfecte micro-tas gevonden hebt, kun je er maar beter genoeg van inslaan, toch?

Beeld: NL Beeld

Een kleine blik op de website van Demellier London leert overigens dat de Nano Montreal in totaal in dertien (!) kleuren beschikbaar is. Kortom: de prinses heeft nog elf stijlvolle micro-tassen te gaan om haar collectie compleet te maken.

The Midi Venice

Kate is overigens niet de enige binnen de royal family die fan is van het merk. Zo werd ook Meghan Markle tijdens een event in Cardiff in 2018 gespot met een tas van het Britse merk.

Beeld: BrunoPress

Deze tas in forest green is ook nog altijd voorradig en een mooie keuze als je meer mee wilt nemen dan alleen je telefoon en reservepanty.

Ook Zara Tindall heeft zich de afgelopen jaren enkele keren aan een Demellier-tas gewaagd. Zo droeg ze dit sombere zwarte exemplaar bij de uitvaart van koningin Elizabeth

Beeld: NL Beeld

…en dit feestelijke zilveren modelletje bij de Derby Day eerder dit jaar.

Beeld: NL Beeld

Kortom: je kunt alle kanten op met deze heerlijke tassen. Wij hebben in elk geval onze wishlists al klaar – nu nog een goede reden vinden om onszelf op zo’n stukje arm candy te trakteren…

Bron: Marie Claire, Red Online, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws