Gezellig! Koningspaar luncht met Uitblinkers

Lunchen met het koningspaar!

Vandaag was het weer tijd voor een Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde! Koning Willem-Alexander en koningin Máxima werden te paleize vergezeld door 26 gasten die het afgelopen jaar indruk hebben gemaakt met een bijzondere prestatie. Onder hen tellen we een aantal bekende gezichten!

Lunchen met het koningspaar

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd voor ons koningspaar om gezellig te keuvelen met de absolute toppers die we in Nederland hebben rondlopen. Zo organiseerden de Oranjes eerder dit jaar nog de Tienen-lunch ter ere van het tienjarig troonjubileum. Maar naast deze bijzondere dag kennen we eens in de zoveel tijd natuurlijk ook de Uitblinkerslunch.

Vandaag deelde het Koninklijk Huis een sfeervolle foto van de hoogheden te midden van een bont gezelschap prominenten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Van zanger tot zakenvrouw

Op de foto zul je wellicht al een aantal bekende gezichten spotten. Zo zien we showbizz-veteranen als Tineke Schouten en Jochem Myjer, maar ook jonge talenten zoals zangeres S10 en stand-up comedian Yunus Aktas.

Daarnaast zijn er verschillende sporters, auteurs, journalisten, en politici aanwezig geweest bij de lunch vandaag. Ook mocht bijvoorbeeld chefkok Emile van der Staak aanschuiven, nadat ‘zijn’ restaurant De Nieuwe Winkel (te vinden in Nijmegen) door het Gastronomic Forum is verkozen tot Beste Plantaardige Restaurant van de Wereld. Ook zakenvrouw Kristel Groenenboom, die de prijs voor Zakenvrouw van het Jaar 2022 in ontvangst mocht nemen, was aanwezig bij de prominentenlunch.

Groen zien

Voor de gelegenheid hulde Máxima zich in een ton sur ton groene outfit, die zij afmaakte met een ecru-kleurig jasje dat ze als cape over heur schouders had gedrapeerd.

De japon lijkt een korte japon ‘in gestructureerde technische stof‘ te zijn, afkomstig uit de SS23-collectie van haar vaste Belgische couturier Natan – en ze combineert deze met een set matchende donkergroene pumps en bijpassende oorstekers. Speels en een tikkeltje glamoureus: zo zien we Máxima graag.

Bron: RVD | Beeld: NL Beeld / BrunoPress / Pool / Patrick van Katwijk

Laatste nieuws