Yolanthe over single-bestaan: ‘Onenightstands zijn niks voor mij’

Ook licht ze een tipje van de sluier over haar kinderwens.

Ze heeft een flink turbulente periode achter de rug, maar in sunny Los Angeles heeft Yolanthe het geluk bij zichzelf hervonden. In gesprek met Beau Monde verklapt Yolanthe hoe het zij het leven als single aanpakt.

Single

Inmiddels is Yolanthe zo’n vier jaar single, en dat bevalt haar goed! “Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander. Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen maar niet van elkaar kan verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten”, deelt ze met Beau Monde.

Wel zou ze nog graag een kleine willen, verklapt ze. “Ik heb nog een kinderwens, maar leg mezelf niks op. Ik zie wel wat er allemaal nog op mijn pad komt.”

Ready to mingle?

Hoewel ze met haar werk voor stichting Free a Girl, bedrijf Cabau Lifestyle, én natuurlijk de zorg voor zoontje Xess Xava een druk leven heeft, zijn we tóch benieuwd of ze in woonplaats LA nooit een leuke Amerikaan aan de haak heeft geslagen. Hierover verklapt ze: “Ik heb nog nooit een onenightstand gehad in mijn leven. Dat is niks voor mij. Als ik iemand toelaat, dan is dat omdat ik een veilig gevoel, respect en een vorm van liefde voel voor die persoon. Daar ben ik heel loyaal aan. Ik hop zeker niet van de een naar de ander.”

Dat betekent natuurlijk niet dat ze geen aandacht krijgt van de heren in Los Angeles. “Natuurlijk flirten mannen wel eens met me”, deelt ze, “maar ik denk dat die al snel voelen dat ik niet dat type ben. Ik ben erg op mezelf en de meeste nieuwe contacten breng ik zo snel mogelijk naar een vriendschap. Toch ben ik heel romantisch en vertrouw ik erop dat mijn ware liefde er op een dag komt.”

Voor nu is Yolanthe in elk geval heel gelukkig met haar bestaan. “Gelukkig heb ik uiteindelijk een beste vriendin in mezelf gevonden. Ik ben altijd met mezelf. En dat is erg gezellig kan ik je vertellen. Daardoor ben ik ook liever voor mezelf en heb ik mezelf eindelijk echt gevonden.”

Dit artikel is onderdeel van een groot interview met Yolanthe uit de nieuwste Beau Monde. Hierin blikt ze onder meer terug op de heftige periode na haar scheiding, jeugdtrauma’s, en verklapt ze ze het geluk bij zichzelf heeft gevonden. Vanaf morgen in de winkels!

Interview: Anne Tonen | Foto’s Martika de Sanders | Styling: Danielle Dinkgreve | Visagie: Elaine ten Cate voor Charlotte Tilbury

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..