Alexia maakt haar Prinsjesdag-debuut in déze koets 

Chic vervoer en knus gezelschap gegarandeerd voor de prinses.

Waar Alexia haar prinsessenleventje voorheen vooral in de schaduw van paps en mams leidde, komt de prinses sinds haar achttiende verjaardag steeds meer in de schijnwerpers te staan. Een eerste werkbezoek hier, een modieuze verschijning op de Grand Prix daar: Alexia is nu al van alle markten thuis. Dit jaar maakt ze ook haar debuut op Prinsjesdag, en daar arriveert ze uiteraard geheel in stijl per koets.

Vervoer

Het nieuws dat royalty watchers allang hadden zien aankomen is nu door de Rijksvoorlichtingsdienst bevestigd: prinses Alexia treedt in de voetsporen van d’r grote zus en maakt dit jaar voor het eerst verschijning op Prinsjesdag. Naast de outfit waarin het tweede A’tje zal komen opdagen, zijn we uiteraard ook reuze benieuwd naar het vervoer dat voor de prinses is geregeld. En ook dát is nu bekend.

Galaglasberline

Naar verluidt zal Alexia niet bij het koningspaar en zus Amalia in de Glazen Koets plaatsnemen. In plaats daarvan schuift ze aan bij prins Constantijn en prinses Laurentien in de Galaglasberline. Knus gezelschap is dus al gegarandeerd, nu nog hopen dat de koets mooi kleurt bij het japonnetje waar Alexia zich 19 september in hult…

Opstapje

Voor tips kan de tweede dochter van Wim-Lex en Máx terecht bij Amalia, die vorig jaar haar eerste verschijning maakte op Prinsjesdag. Al liet zij eerder weten dat er ook bij haar als future queen weleens wat misgaat. Zo had ze tijdens haar eerste koetsritje nog een klein beetje moeite met het opstapje dat haar naar en van de koets brengt. Gelukkig geen gestruikel op de eerste Prinsjesdag voor de kroonprinses. Nu hopen dat ook Alexia keurig recht op haar muiltjes blijft staan!

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws