Oeh la la: Nicol Kremers siert de cover van Playboy

Na Jaimie Vaes gaat nu ook Nicolleke uit de kleren voor het blad.

Sinds haar relatie met Peter Gillis stukliep, timmert Nicol Kremers hard aan de weg om iets voor zichzelf neer te zetten. En een eerste logische stap is dan natúúrlijk: poedelnaakt de Playboy-cover op!

OnlyFans

Preuts is Nicol absoluut niet: het platform OnlyFans is voor haar al langere tijd bekend terrein. Toch vond ze de shoot voor de Playboy anders. “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied”, legt ze uit. “Ik heb een webshop met sekstoys en accounts op de platforms FancentroFriends2Follow en Onlyfans. Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

Bekende Nederlanders

Vorige maand was het Jaimie Vaes, nu Nicolleke: het lijkt erop dat Playboy een nieuwe weg is ingeslagen. Of eigenlijk een oude, aangezien er vroeger vaak BN’ers in het blad schitterden. Volgens hoofdredacteur Niek Stolker zijn de oplages in ieder geval flink gestegen en kunnen lezers de komende tijd meer moois verwachten. Hij is naar eigen zeggen met een ‘bekende 50-plusser’ bezig. Wie dat is, houdt Stolker echter nog even geheim…

Trots

Voor nu kunnen lezers nog even volop genieten van de uiterst blote plaatjes van Nicol. Een hele eer, zegt ze zelf. “Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend”, aldus de realityster. “Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule.”

Bron: Panorama, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..