Koningin Máxima luidt officieel de herfst in met prachtige leren rok

Hare Majesteit koos voor duurzaam leer zonder dierenleed.

Er stond vanochtend weer een werkbezoekje op de agenda van onze koningin en daarvoor trok ze een herfstige outfit uit de kast. En haar coupe, die was ook helemaal in de herfstsferen.

Bezoek aan buurthuis

De koningin bezocht een buurthuis in Amsterdam in het kader van de Week tegen Eenzaamheid. Het Amsterdamse buurthuis organiseert initiatieven die eenzaamheid verminderen en dat was voor Máxima reden genoeg om samen met staatssecretaris Van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport eens langs te gaan om te ontdekken hoe het buurthuis de buurt dichter bij elkaar brengt.

In de herfstsferen

Máxima koos voor een toegankelijke outfit. Dit keer geen glamoureuze fashion statements of statige bedoeningen. Wel ‘gewoon’ een prachtige look om de herfst mee in te luiden. Haar blouse met print komt uit een eerlijke collectie van Natan, net als haar rok van groene cactus(!)leer.

NL Beeld / Patrick van Emst

Nieuw was de set allerminst, want Máxima droeg de combo al vier keer eerder. Zo trok ze de outfit begin vorig jaar nog uit de kast tijdens een bijeenkomst over inclusiviteit in de bankwereld.

Een eveneens herfstig kapsel

Toch leek Máxima’s kapsel iets minder geoefend, want die was allesbehalve keurig gekapt. Over haar just out of bed coupe – losse lokken waar alleen een hand doorheen gehaald lijkt – zijn de meningen verdeeld. De een vindt het vlot, de ander toch wat minder verzorgd dan een strakke coiffure. Afijn, wij snappen wel dat je met zo’n volle agenda als die van Máx niet uren in de kappersstoel kunt zitten voor ieder werkbezoek!

Bron: Nouveau, Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws