Bas Smit persoonlijk bedankt door koningin Máxima: ‘Wat een eer’

'Was zo verlegen en onder de indruk.'

Vorige week vond het benefietgala van het Prinses Máxima Centrum plaats. Als verrassing was Máxima herself ook van de partij op deze bijzondere avond, net als ambassadeur Bas Smit. De twee hadden een bijzonder moment samen, waarin Bas door de koningin bedankt werd voor zijn inzet.

Onaangekondigd bezoek

Er was kennelijk ongepland nog wat tijd over in de royal agenda, want geheel onaangekondigd maakte Máxima haar opwachting bij het benefietgala van het Prinses Máxima Centrum vorige week. Het moet een flinke verrassing zijn geweest voor alle genodigden: zit je rustig aan je cocktail te slurpen, staat ineens de koningin voor je neus. Gelukkig kwam Máx niet geheel onvoorbereid, en schudde ze zo weer een speech uit de mouw. Naast wat gewuif en flink wat handen schudden nam de koningin nog een beeldje in ontvangst als bedankje voor haar betrokkenheid bij het centrum.

Persoonlijk bedankt

Wie ook van de partij was deze avond, is Bas Smit. Als ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum kon hij natuurlijk niet ontbreken. De ondernemer zet zich al jarenlang in voor het kinderziekenhuis en heeft middels diverse acties op social media al ontzettend veel geld opgehaald. En dat is ook de koningin niet ontgaan! Ze kwam Bas daarom opzoeken om hem persoonlijk te bedanken, zo laat hij weten op social media.

“Wat een eer, onze Koningin kwam me persoonlijk bedanken voor de inzet voor ‘t @prinsesmaximacentrum 😱🧡”, schrijft Bas. Daarbij deelt hij een serie kiekjes van het bijzondere moment. “In gesprekje van slechts 53 sec zat een lach en een traan 🥹 Was zo verlegen en onder de indruk, maar herstelde op tijd 😉😅” grapt hij. “Heb beloofd dat ik me net zo lang blijf inzetten tot we 100% van de kinderkanker genezen 👏💯 “We doen het met elkaar 🧡🍀🧡”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Overrompeld

Op de foto’s zien we dat Bas aan tafel zit, terwijl Máxima naast hem staat. In de comments zijn er her en der wat mensen die daarover vallen. “Je had wel op kunnen staan. 🤣 Maar je doet geweldig werk”, schrijft iemand. “Was zoooo overrompeld en verlamde volledig waardoor ik vergat op te staan, stom 😳”, reageert Bas. “Voelde ook gek om te staan omdat ze zo lief ook tegen de familie sprak 🧡 Nu is de kop eraf en spring ik volgende keer direct op. 💪😅” Well done, Bas!

Bron: Instagram @bassmit, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws