Verrassing! Máxima duikt onaangekondigd op bij benefietgala Prinses Máxima Centrum

De koningin kwam nog net niet gehuld in een grote strik aan.

Waar sommige working royals soms dagen- of zelfs wekenlang van de radar verdwijnen zonder daarvoor ook maar enige vorm van uitleg te geven, is daar bij Máxima absoluut geen sprake van. Sterker nog, de koningin lijkt soms overal tegelijk te zijn. Gisteravond dook ze na een drukke werkdag ineens op bij het benefietgala van het Prinses Máxima Centrum.

Druk, druk, druk

Het kan deze week niet op met de werkbezoeken van Máxima. Waar de koningin woensdag nog soep zat te maken met ouderen, verscheen ze gisteren vanuit haar rol als erevoorzitter van de stichting MIND Us bij festival UNLimited in Den Bosch om daar luisteraars te voorzien van een indrukwekkende speech. Gisteravond was er kennelijk ongepland nog wat tijd over in de royal agenda, want geheel onaangekondigd maakte Máx verschijning bij het benefietgala van het Prinses Máxima Centrum.

Verrassing

Het moet een flinke verrassing zijn geweest voor alle genodigden van het benefietgala: zit je rustig aan je cocktail te slurpen, staat ineens de koningin voor je neus. Gelukkig kwam Máx niet geheel onvoorbereid, en schudde ze zo weer een speech uit de mouw. Naast wat gewuif en flink wat handen schudden nam de koningin nog een beeldje in ontvangst als bedankje voor haar betrokkenheid bij het centrum. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Outfit

Veel tijd voor een outfit switch moet er niet geweest zijn, want Máx verscheen in haar bekende gatenkaas-japon van Claes Iverson. Een gevalletje you either love it or hate it, en bij de Beau Monde-redactie vallen we ongetwijfeld in die eerste categorie. Door op het samenstellen van de outfit tijd te besparen, bleef er echter wél wat ruimte over om koninklijke lokken in model te brengen. Waar de koningin onlangs nog veel commentaar kreeg op haar ietwat rommelige net-uit-bed coupe, waren de haren gisteren perfect gekapt. Je kunt zeggen wat je wil, maar onze queen weet ons keer op keer te verrassen!

Bron: RTL Boulevard, Nouveau, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @koninklijkhuis

Laatste nieuws