Lief! Wietze de Jager verwelkomt vierde kindje

Vol trots showt hij zijn kersverse gezinslid op Instagram.

Feestelijk nieuws uit radio-land! De vrouw van Wietze de Jager, Lieke Veld, is namelijk bevallen van hun vierde kind. Dat deelt de trotse vader vanochtend op Instagram aan de hand van een zoet kiekje van het nieuwe gezinslid. Ook onthult hij waarop de keuze voor de naam gebaseerd is.

Raadsel

Eind maart maakte Wietze het heugelijke nieuws dat zijn vrouw zwanger was bekend op de radio in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas. Nadat hij vijf dagen lang raadsels had afgespeeld, kwam aan het einde van de week het verlossende woord. “Lieke en ik zijn in verwachting van ons vierde kindje”, vertelde de radio-dj trots. “Dat was het grote nieuws.”

“Ik vond het toch leuk om het op een spannende manier te vertellen”, zei hij. “Wij zijn heel erg verheugd. Ik ben er ook heel blij mee. (…) “We hebben het heel leuk met onze kinderen en we zijn heel dankbaar dat dit ons gegund is.”

Leo Ben

Inmiddels is Lieke bevallen van een zoontje. “Kijk dan!! Leo Ben de Jager is geboren”, schrijft Wietze vol trots op Instagram. “Wij zijn onder de indruk van dit wonder en dankbaar dat Leo gezond ter wereld is gekomen. We genieten enorm!!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wietze de Jager (@wietzedej)

Bijnaam kiezen

Bij de aankondiging plaats Wietze een bijzondere video, namelijk een scène uit The Lion King. Het is duidelijk waardoor de ouders zijn geïnspireerd voor het kiezen van de babynaam. Leo betekent namelijk ook wel ‘leeuw’. We zien dan ook de beroemde geboortescène van Simba met daarbij de tekst ‘de leeuw is geboren’. Daarna volgen ook nog een aantal lieve foto’s van de pasgeboren kleine spruit en het gezin. Cute!

Tot slot heeft Wieze nog een bijzondere vraag aan zijn volgers. “Welke bijnaam past hem het beste? Lijpe Leo? Lieve Leo? Louche Leo? Lekkere Leo? Lange Leo?” Wietze en Lieke hebben samen al twee zoons, Kees Valentijn en Harm-Adam, en een dochter Juul Bettie. Wellicht kunnen zij helpen om een bijnaam te kiezen. Namens de redactie van Beau Monde in elk geval van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @wietzedej, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..