Zien: de eerste beelden van de Videoland-serie ‘Máxima’

Aftellen maar!

Joepie! Na de eerste videobeelden, zijn nu ook de allereerste officiële foto’s van de Videoland-serie ‘Máxima’ vrijgegeven. Hierop zien we onder andere een jonge Máxima die wordt gevolgd door de media en ook vangen we een glimp op van Beatrix toen ze koningin was, evenals van prins Claus.

Eerste videobeelden

In de eerste beelden van de Videoland-serie ‘Máxima’ zagen we koningin Máxima en prins Willem-Alexander vrolijk dansend. Ook worden we meegenomen in hoe de eerste ontmoetingen tussen onze koning en koningin eruit zagen. Deze beelden geven ons alvast een voorproefje van de serie die in 2024 wordt uitgezonden. En na het zien van de beelden, konden wij eigenlijk al niet meer wachten!

Aan de videobeelden, zijn nu ook de eerste zes officiële foto’s toegevoegd. Op deze beelden zijn de Argentijnse actrice Delfina Chaves te zien als Máxima, Martijn Lakemeier als Willem-Alexander en Sebastian Koch en Elsie de Brauw als Claus en Beatrix.

Daarnaast zijn voor de rollen van Máxima’s ouders, Maria Pame en Jorge Zorreguieta, de internationale acteurs Valeria Alonso en Daniel Freire gecast. Ivan Lapadula speelt Máxima’s ex-vriend Tiziano. Al met al een imposant rijtje aan acteur, dus dat belooft wat!

De foto’s

Allereerst zien we een beeld van een jonge Máxima die overduidelijk veel aandacht krijgt van de Nederlandse media. Niet gek ook, als je besluit de kroonprins der Nederlanden te gaan daten.

Beeld: MediaLab / Francesca Pagani

Hier ben je getuige van de eerste ontmoeten tussen Máxima en Willem-Alexander op beeld. Dit is toch té zoet?

Beeld: MediaLab / Martijn van Gelder

Op de foto hieronder zien we hoe Máxima een brief leest in de serie. Zou ze zich aan het voorbereiden zijn op de aankondiging van de verloving met de toenmalige prins Willem-Alexander? Op de beelden die we van dat moment hebben, draagt ze namelijk precies dezelfde elegante jurk!

Beeld: MediaLab / Martijn van Gelder
Beeld: Nationaal Archief / G. Rossetto

Naast het jonge koninklijke stel, verschijnt ook (schoon)vader prins Claus in de Videoland-serie.

Beeld: MediaLab / Martijn van Gelder

En ook prinses Beatrix, onze toenmalige koningin, mag natuurlijk niet ontbreken! Hier zien we hoe ze door de tuin paradeert met haar schoondochter aan haar zij.

Beeld: MediaLab / Martijn van Gelder

Tot slot zien we Beatrix en Máxima in een van de paleizen die de koninklijke familie rijk is. Kunnen jullie eruit opmaken welk paleis het betreft?

Beeld: MediaLab / Tom Arkenbout

Internationaal succes

Het blijkt dat de serie nu al razend populair is, nog voordat ‘Máxima’ op Videoland verschijnt, is deze namelijk al verkocht aan RTL in Duitsland. Daarnaast is er aanzienlijke interesse getoond door verschillende andere landen. Dit nieuws werd onthuld tijdens MIPCOM in Cannes door Videoland, de producent Millstreet Films en de internationale verkooppartner BETA Film.

Bron: Blauw Bloed | Beeld: MediaLab / Martijn van Gelder

Laatste nieuws