Yes: Mariah Carey is ontdooid en geeft startsein kerstseizoen

Miss Carey heeft gesproken.

Het mag technisch gezien dan nog 54 dagen duren voordat Kerstmis écht aanbreekt, het kerstseizoen is vandaag wel alweer ingeluid. Dat gebeurde uiteraard door Mariah Carey, die na haar ontdooiing op Instagram traditiegetrouw aankondigde dat het weer tijd was voor gezellige kerstliedjes en foute kersttruien.

Traditie

Bij kerst denken we aan gezelligheid, versierde bomen, chocolade én… Mariah Carey. De zangeres en Kerstmis zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet zo gek dus dat het Mariah is die ieder jaar weer de eer heeft om het kerstseizoen in te luiden. De traditie vindt steevast op de dag na Halloween plaats, maar de vraag is elk jaar weer hoe de zangeres het deze keer aanpakt.

Ontdooid

Vandaag weet Miss Carey de wereld opnieuw te verrassen met een video op Instagram. In het filmpje is te zien dat de zangeres in een blok ijs staat. Een aantal Halloween-figuren helpen haar te ontdooien, en wanneer dat gelukt is spreekt Mariah de legendarische woorden: “It’s time!” Daarna zet ze – je raadt het al – luidkeels All I Want For Christmas Is You in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey)

De video is duidelijk een antwoord op de meme die onlangs viraal ging en waarin grappend werd gezegd dat we ons schrap moesten zetten, omdat het slechts een kwestie van tijd was voordat Mariah weer zou ontdooien.

All I Want For Christmas Is You

Het valt niet te ontkennen: All I Want For Christmas is iconisch en zal niemand ooit vergeten. Hoewel het nummer in 1994 uitkwam, levert het Mariah nog altijd streamingrecords op. Vorig jaar is de hit zelfs opgenomen in het Amerikaanse erfgoed. En of we daar nou zin in hebben of niet: de komende tijd zal-ie overal weer grijs gedraaid worden. Afijn, we kunnen ons in ieder geval vast opmaken voor het optuigen van de kerstboom en het inslaan van chocoladekransjes. Als Mariah het zegt…

Bron: HLN, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram @mariahcarey

Laatste nieuws