Bye! Maxime Meiland kust onderkin vaarwel

Op Instagram verschijnt de blondine met een flink stuk verband om haar hoofd.

Dat ze niet vies is van een prikje en een spuitje hier en daar, heeft Maxime Meiland nooit onder stoelen of banken geschoven. Over eerdere ervaringen met plastische chirurgie is ze altijd open en eerlijk geweest, en ook van haar meest recente cosmetische ingreep maakt de realityster geen geheim. Op Instagram deelt zij dat ze afscheid heeft genomen van haar onderkin.

Onderkin

“Ik kan mij geen week verschuilen dus ik gooi het er maar op 😂 Goedemorgen”, klinkt het in de Instagram Stories van Maxime. Op de foto zien we dat het gezicht van de Meiland-telg helemaal is ingepakt. En hoewel we het in eerste instantie niet meteen konden opmerken, deelt ze daarna een story waarin ze uitlegt wat ze heeft gedaan. “Ik was mijn vriend onder mijn kin zat”, schrijft Maxime bij een foto waarop haar subtiele, doch aanwezige onderkin te zien is.

Fillers

Zo zien we maar weer: de Meiland-telg is niet bang om wat aan haar appearance te veranderen. “Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin staat iets naar achteren. Kom ik aan en wordt mijn gezicht wat boller, dan valt dat nog meer op. Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet?”, vertelde de beauty eerder in gesprek met Beau Monde. “Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed, maar daarna verhuisden we naar Frankrijk en vond ik het te veel gedoe.”

Neuscorrectie

Op haar negentiende liet Maxime een neuscorrectie doen. “Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig”, vertelde ze eerder. “Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen.” Daarbij neemt ze een voorbeeld aan mama Erica: “Mijn moeder heeft vroeger haar oren laten doen, omdat ze een beetje uitstaken. Ze zat op ballet en moest daar de hele tijd tegenaan kijken. Dan snap ik dat je er iets aan wilt laten doen.”

Toch denkt Maxime wel even na voordat ze de plastisch chirurg opbelt. “Iets wat je af en toe stoort, dat vind ik niet erg genoeg om voor naar de plastisch chirurg te gaan”, laat de blondine weten. “Er wordt tegenwoordig gedaan alsof het net zo makkelijk is als een broodje kaas kopen. Dat vind ik een slechte zaak, want je bent wie je bent. Natuurlijke schoonheid is zo belangrijk!”

Bron: Grazia, Instagram @maximemeiland | Beeld: NL Beeld, Instagram @maximemeiland

Laatste nieuws