Good to know! Dit is waarom je een beauty blender in de vriezer moet leggen

Alles voor een flawless skin!

De beauty blender is ontzettend populair en kan ook zeker niet ontbreken in de make-up stash van menig persoon. Altijd al perfect je maquillage op je snoet willen aanbrengen? Voor een flawless skin net als Meghan moet je deze hack proberen!

Frozen blender

Jazeker, volgens TikTok is de nieuwste trend een game changer voor perfecte foundation. Een bevroren beauty blender zorgt er namelijk voor dat je nog makkelijker kunt blenden. Bye bye, lelijke rand op je kin. Toedeloe, ophopingen foundation rondom je neus. En tot ziens, slecht verdeelde make-up. Mensen zijn ontzettend lovend over de hack, maar hoe werkt het eigenlijk?

De bedenker van dit fenomeen is make-up mogul Ghazai W, die de hack met haar 393 duizend volgers deelde. Ghazai maakt haar beauty blender eerst nat alvorens ze deze in de vriezer legt. Een uurtje later haalt ze hem er weer uit, en gebruikt ze de blender om make-up aan te brengen. Het zorgt voor een flawless finish waar iedereen jaloers op zal zijn.

@gwmakeupFor a smooth & flawless finish try this!✨ #viral #makeuphack #beautyblender #foundationhack♬ som original – 𝒈𝒓𝒖𝒏𝒈𝒆.🖤

Concealer

Ook haar volgers zijn enthousiast over deze beauty hack. Zo zegt er iemand: “Mijn gezicht ziet er fantastisch uit met deze hack. Het werkt!” Ook met concealer zou dit moeten werken, dus wij gaan deze hack zeker proberen! Baat het niet, dat laten we ‘m gewoon weer ontdooien. As simple as that.

Bron: Glamour Magazine, Grazia | Beeld: NL Beeld, TikTok @gwmakeup

Laatste nieuws