Prinses Charlene keuvelt met oudjes en knuffelt met puppy’s

Er stond een vrolijk uitstapje op de agenda van de prinses.

Hare Doorluchtige Hoogheid, prinses Charlene, heeft een bijzonder drukke week achter de rug. Zo was er vorig weekend natuurlijk de Nationale Feestdag van Monaco, liet zij haar prinselijke neusje tussendoor zien bij een restaurant-opening, ging ze met haar kroost naar het Parc Princesse Antoinette, én maakte ze tussendoor nog tijd om langs te gaan bij een lokaal verzorgingshuis voor een bijzonder initiatief.

Keuvelen met de prinses

Je kletst heel wat af als hoogheid. Handjes schudden met de locals, een vrolijk praatje maken met de jeugd, en vriendelijk lachen voor iedereen die een kiekje van je wil maken. Ook Charlene heeft zich de afgelopen week op haar sociaalst laten zien bij allerhande evenementen.

Vooral donderdag stond er een erg bijzonder evenement op de agenda voor de prinses: toen ging zij namelijk langs bij Cap Fleuri, een lokaal verzorgingshuis in Monaco. Deze werd eind vorig jaar geopend door manlief, prins Albert, en is een belangrijke stap om te zorgen voor de steeds ouder wordende bevolking van Monaco.

Bijzonder bezoek

Maar daar ging Char niet in haar eentje langs – welnee! Zij werd vergezeld door de mensen én viervoeters achter het initiatief Chien de Coeur (vrij vertaald: hart-hond). Deze organisatie zet zich in om ouderen een mooie dag te bezorgen door met een stel pluizige kameraden. En als bonus kregen de bewoners van de Résidence Cap Fleuri dus een prinses erbij!

Op de kiekjes is te zien hoe Charlene gezellig een praatje maakt met de krasse knarren en dames van respectabele leeftijd in het huis. Bovendien lijkt de prinses zelf ook bijzonder veel schik te hebben in het knuffelen met de aanwezige viervoeters.

Ton sur ton

Wederom heeft Charlene haar gewoonlijke Akris-outfits in de kast laten hangen voor dit uitstapje. In plaats daarvan gaat de prinses voor een gebreide wollen trui van Emilia Wickstead, die zij combineert met een ton sur ton camelkleurige pantalon en matchende bruine muiltjes. Hoewel in de regio Monaco het zonnetje nog lekker schijnt en de temperaturen een stukje aangenamer zijn dan hier, combineerde SAS Charlene deze matchende items met een sjaaltje met enkele blauwe accenten.

Maar laten we wel wezen: ons favoriete accessoire? Dat is die gigantische glimlach op Chars gezicht. En vooruit – de viervoeter op haar arm is ook érg schattig.

Bron: Palais Princier de Monaco, Gouvernement Princier Principauté de Monaco, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws