Zoet: Charlene maakt uitstapje met de tweeling

Wat een gezelligheid!

Een vrolijke boel in Monaco deze week! Samen met tweeling Gabriella en Jacques, schoonzus Caroline, en dier kleinzoon Balthazar, maakte Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Charlene namelijk een uitstapje naar het Prinses Antoinette-park.

Kinderfeest

Wanneer de Grimaldi’s ergens acte de présence geven, dan kunnen de redenen daarvoor nogal uiteenlopen. Van glamour-gala naar restaurant-opening tot nationale feestdag: de Grimaldi’s zijn overal van de partij. Ook hebben de prinselijke agenda’s natuurlijk een hoop ruimte voor een gezonde hoeveelheid liefdadigheid en belangrijke werken.

Geheel binnen dat thema, maakten Charlene en Caroline samen met een hele hoop lokale kinders hun opwachting in het Parc Princesse Antoinette, waar zij gezellig deelnamen aan de verschillende activiteiten.

Prinselijke kinderen

Op de kiekjes zien we hoe Charlenes twins aandachtig met hun moeder meewandelen door het park, en zelf onder meer in actie komen bij een soort eerste hulp-station voor teddyberen. Hoe zoet!

Wat de jongste zoon van Charlotte Casiraghi bij het uitje preciés gedaan heeft, is niet duidelijk. Maar in de kiekjes is wel te zien dat hij in tegenstelling tot Gabriella en Jacques voorzien is van een laag schmink, een zoete versnapering, én een ballonzwaard. Wij gokken zo dat de twins (die zich as usual keurig hebben gedragen) hier flink jaloers op zijn geweest!

Ach ja – het designerjasje van Chloé, dat prinsesje Gabriella draagt, moet natuurlijk wel netjes blijven, non?

Max Mara

Overigens weten de royal fashion-kenners van UFO NO More dat de beige mantel van HDH zelve van het label Max Mara afkomstig is. Een wederom welkom uitstapje van haar gewoonlijke Akris-outfits! Charlene is overigens niet de enige vorstelijke dame die fan is van het merk. Natuurlijk weten we dat onze eigen Máxima geregeld outfits van het Italiaanse luxelabel draagt, net als de Luxemburgse groothertogin Maria Teresa en erfgroothertogin Stéphanie. De prinses combineerde de Max Mara-jas met een Balenciaga-riempje en een set hoge laarzen van Stuart Weitzman die zij al jaren in de kast heeft liggen.

Peperduur, vol luxelabels, én heerlijk comfortabel: Charlene heeft het weer goed voor elkaar met dit outfitje. Misschien zou een ballonzwaard de outfit nog naar een hoger niveau tillen, maar daar doen we verder niet moeilijk over.

Bron: Instagram @palaisprincierdemonaco, UFO NO More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..