Ook prinses Caroline van Monaco op chic in Cannes

Zo moeder, zo dochter!

Wanneer je in Monaco woont, dan is Cannes praktisch om de hoek. En tja: een jetset-evenement met een hoop fashion en celebs? Dat laten de Monegaskische royals natuurlijk geen twee keer zeggen.

Labels op de loper

Vorige week schreven we al over Charlotte Casiraghi en Beatrice Borromeo die aanwezig waren bij de feestelijke opening van het filmfestival van Cannes. Hier was het een heuse battle of the brands tussen de dochter en schoondochter van prinses Caroline – met Charlotte als Chanel-ambassadeur en Beatrice als gezicht van Dior.

Dit weekend ging het designer-feestje gewoon door, en voegde ook (schoon)moeders zich bij haar familie op de rode loper!

Chic in Chanel

Hoe kon het ook anders: als confidante van wijlen Karl Lagerfeld en moeder van een Chanel-ambassadeur, kwam ook Caroline tevoorschijn in een outfit die volledig van het Franse modehuis afkomstig was.

caroline
Beeld: NL Beeld / The Photo One

In een glitterend bouclé-jasje en een wijde, witte pantalon waar nog nét een paar zwarte muiltjes onder vandaan komen, en een matchend wit tasje zoals we die van Chanel gewend zijn: de prinses van Hanover kwam chic voor de dag.

Zo moeder, zo dochter

Ook dochterlief maakte dit weekend nog tweemaal haar opwachting op de rode loper – uiteraard beide keren volledig gehuld in het label waarvan zij het gezicht is. Zo liet Charlotte zich op zaterdag zien in een japon met een dromerige, met vlinders bezaaide top.

Charlotte Monaco Cannes
Beeld: NL Beeld / Feature Flash

Misschien is het de wat baggy pasvorm van de top, misschien is het de weinig flatteuze peplum. Of misschien is het de roze clutch die nét nergens mee matcht of de scheur in de zoom van de rok: we kunnen niet zeggen dat we echt razend enthousiast zijn over dit kleedje. Ach, gelukkig had Charlotte de volgende dag nog om zich opnieuw te bewijzen als ware modeprinses, n’est-ce pas?

Charlotte
Beeld: NL Beeld / Abaca Press

Misschien had Charlotte de outfit van haar moeder de dag ervoor als inspiratie gekozen, want op zondag verscheen de dochter van de prinses in een zwarte, wijd uitlopende pantalon, met daarop een bijzonder sparkly jack, dat ogenschijnlijk afkomstig is uit Chanels Spring 2023 Ready-to-wear-collectie. Met een donkere tas en een strak achterovergekamd kapsel zorgde de ambassadrice van het Franse label voor een edgy randje aan haar look.

Wij zijn in elk geval reuze benieuwd wat zij de komende week nog meer uit de kast trekt, want het festival loopt nog tot dit weekend. Als we een gokje moesten wagen, dan zouden we Chanel zeggen.

Bron: Instagram @Royalfashionpolice, Vogue Runway | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws