Prins Albert openhartig over familie: ‘En toen kwam de tragedie’

De prins toont zich bijzonder kwetsbaar.

Tweeling Jacques en Gabriella zijn weer naar school, de vakantie is weer achter de rug, en Albert en Charlene hebben het maar wat druk met liefdadigheid en andere mooie projecten. Oh, én met uitgebreide interviews geven waarin ze voor de zoveelste keer moeten benadrukken dat hun relatie echt heus eerlijk waar hartstikke fijn is.

Bijkletsen met Albert

Zo heeft de Monegaskische vorst, prins Albert, nu een openhartig interview gedaan met het Italiaanse blad Oggi. Hierin vertelt de vorst openhartig over z’n gezin, z’n eigen ouders, en het tragische verlies van z’n moeder, prinses Grace.

Zo deelt Albert dat de piepjonge twins, Jacques en Gabriella, zich duidelijk betrokken voelen bij de Grimaldi-geschiedenis. Zo verklapt Albert: “Ze zijn gefascineerd door onze familiegeschiedenis, vooral wanneer ze foto’s en video’s in tentoonstellingen zien.”

Want tja: die Grimaldi’s hebben nogal een bont stel karakters gekend door de jaren heen!

Charlene

Natúúrlijk benoemt Oggi ook nog even de geruchten die deze zomer de kop opstaken over relatieproblemen waar de Monegasken mee zouden kampen. Hierover deelde Albert recentelijk echter alweer met een ander Italiaans medium, Corriere della Sera, dat het écht wel goed zit tussen de twee.

“Charlene had inmiddels vele maanden geleden wat problemen, maar nu is gelukkig alles voorbij, en ze staat altijd aan mijn zijde. Zij steunt me bij het leiden van het Prinsdom. We zitten niet 24 uur per dag aan elkaar vast, wij zijn ook een werkend stel”, verklaarde de prins toen.

Tragedie

Ook vraagt Oggi de prins naar de herinneringen die hij heeft aan zijn moeder, die bij een noodlottig ongeval om het leven kwam. “Ze is altijd bij ons”, reageert de prins hierop, alvorens even te pauzeren.

Vervolgens deelt de prins droevig: “Ik kan de laatste tien minuten die we samen doorbrachten niet vergeten, voordat ze de auto pakte voor een trip waar ze nooit van zou terugkeren. We waren zorgeloos, gelukkig…en toen kwam de tragedie.”

Bron: Oggi.it | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..