Déze kerstspecials wil je niet missen dit jaar

Met NLZIET hoef je geen enkele uitzending te missen, waar je ook bent!

Tussen het tafelen en het optutten, de glitter en de glamour, en de familie en vrienden door is er met de feestdagen niks fijners dan éven op de bank neerploffen. Wijntje erbij en uitbuiken maar! En wat is er op zo’n moment beter dan een goede kerstspecial? Met NLZIET geniet je van de beste programma’s, tv-series, en films die Nederlandse televisie te bieden heeft. Wij zetten de leukste kerstspecials voor je op een rijtje!

Kerst met NLZIET

Of je nu een fijne show zoekt om helemaal mee tot rust te komen, of je deze kerstvakantie wel wat bingeworthy programma’s kunt gebruiken om verveling te voorkomen: bij NLZIET zit je helemaal goed.

Dertigers Kerstspecial – NLZIET: 15 december 2023 / NPO 3

De populaire serie Dertigers komt met een kerstspecial. Na het overweldigende succes van het vierde seizoen komt de hele vriendengroep nog eenmaal bij elkaar om de feestdagen samen door te brengen in het hoge noorden. Een laatste afscheidsfeestje met op het menu de vertrouwde groepsdynamiek, maar ook een aantal grote verrassingen…Op NLZIET is deze kerstspecial bovendien al te bekijken vanaf 15 december – maar liefst tien dagen voor deze op de buis verschijnt.

Winter Vol Liefde – RTL 4: 18 december 2023

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of husky slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet? Ook Winter Vol Liefde kun je vooruitkijken via NLZIET.

All You Need Is Love – RTL 4: 24 december 2023

Kerstspecial waarin Robert ten Brink ondanks alles ook dit jaar weer samen met zijn team zorgt voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen. Juist nu lijkt het erop dat er meer behoefte is aan de gezelligheid van kerst dan ooit en samen zijn is dit jaar nóg belangrijker. Hoe moeilijk het ook mag lijken en hoe onmogelijk het misschien ook zal blijken, toch gaat Robert proberen zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen.

Naast deze specials is er dit jaareinde nog volop leuks te zien. Wat dacht je van de zinderende finale van The Masked Singer op oudjaarsavond? Of één van de vele kerstfilms die tijdens de feestdagen op tv voorbijkomen? Zeg nu zelf: het jaareinde is hét moment om Love Actually nog eens te herkijken, non?

Waarom we van NLZIET houden

Met NLZIET heb je toegang tot de allerleukste programma’s die er op Nederlandse tv te zien zijn, maar dan zonder kabels of kastjes. Met een internetverbinding en de NLZIET-app kun je altijd en overal binnen de EU genieten van meer dan 40 zenders – live en on demand. Je kunt de meeste zenders zelfs tot een jaar lang terugkijken zonder reclame. Dus of je nu de kerst viert in een chalet in Oostenrijk of thuis op de bank bij je schoonouders: je hoeft je lievelings-show niet te missen.

Extra fijn: loopt het gourmetten uit, of mis je door het natafelen je favoriete programma? No worries! Met NLZIET kun je je favoriete programma terugkijken wanneer het jou uitkomt.

NLZIET

Proeven

Mocht je toch nog twijfelen of zo’n NLZIET-abonnement iets voor jou is, dan hebben we goed nieuws. Je kunt namelijk 14 dagen zorgeloos proeven van alle zenders waar je bij NLZIET toegang toe krijgt.

En mocht dat nou héél goed bevallen, dan kun je je abonnement altijd upgraden naar NLZIET Extra, waarbij je toegang krijgt tot nóg meer zenders – denk aan de BBC, de HISTORY Channel, E! Entertainment voor al je showbizz-needs en het Crime + Investigation-kanaal om lekker weg te gruwelen bij de beste true crime-docu’s.

Je zit bovendien nergens aan vast: je abonnement is altijd in een paar kliks op te zeggen. Dus waar wacht je nog op?

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws