Nóg meer tiara’s bij de Zwoyals

Het kan niet op met de glamour in Zweden.

We dachten dat het na zondag héél even klaar was met de Zweedse glamour, maar niets bleek minder waar. Na de uitreiking van de Nobelprijzen met een daaropvolgend diner dit weekend, vond er gisteren nog een diner plaats – en dat was natuurlijk reden genoeg voor nóg meer tiara’s.

Nobelprijzen

Afgelopen zondag vond in Stockholm de uitreiking voor de Nobelprijzen plaats. Een gelegenheid die sinds 1901 ieder jaar wordt georganiseerd, en die de Zwoyals uiteraard aangrijpen om hun beste glamour-beentje voor te zetten. Ook dit jaar was het weer raak: koningin Silvia en prinsessen Victoria en Sofia verschenen zondag elk in een betoverende look mét tiara.

Toch was het na het weekend nog niet klaar met de glamour: de Zwoyals maakten gisteren opnieuw hun opwachting en schoven aan bij een chique diner. Wat er werd geserveerd? Ganzenlever, hartenzadel en ongetwijfeld nog meer dubieuze wildgerechten, maar terug naar een veel belangrijker onderwerp: tiara’s.

Glamoureuze looks

Koningin Silvia verscheen in de jurk die zij ook droeg naar de bruiloft van prins Carl Philip en prinses Sofia, en combineerde die met een speelse clutch van Judith Leiber in de vorm van een zeeschelp. Op haar hoofd prijkte de Leuchtenberg Sapphire Tiara.

Beeld: NL Beeld

Victoria, vastbesloten om het niveau van haar verschijning zondag in een stijgende lijn door te zetten, maakte haar opwachting in een witte top gecombineerd met een florale rok van Camilla Thulin. De Connaught Tiara, een aanwezige broche en nog meer oogverblindende juwelen maakten haar look af.

Beeld: NL Beeld

Wie er in de prijzen viel tijdens de ceremonie weten we niet, maar één ding is zeker: fashion wise was Sofia de winnares van de avond. De prinses verscheen in een prachtige, roodsatijnen japon van Ida Lanto, die ze combineerde met haar Christian Louboutin-clutch. Op haar hoofd prijkte net als zondag – hoe kan het ook anders – haar huwelijkstiara.

Beeld: NL Beeld

Nu dénken we dat het voorlopig afgelopen is met de Zweedse glamour, maar bij de Zwoyals weet je dat natuurlijk nooit zeker. Anyway, als het weer zover is zitten wij natuurlijk klaar om het glamour-gehalte te analyseren!

Bron: Royal Central, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws